Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma’nın Meral’i Merve Çağıran’ın dizisiz geçirdiği bir yıl yok!

Çarpışma’nın Meral’i Merve Çağıran’ın dizisiz geçirdiği bir yıl yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 2010 yılında oyunculuğa başlayan Merve Çağıran, Tek Türkiye ve Elde Var Hayat ile Farklı Desenler dizilerindeki rolleri ile ilk başlarda dikkat çekmişti.

Sonrasında 2011 yılında Kavak Yelleri dizisindeki Gülçin karakteri geldi. 2012 yılında Ekip 1: Nizama Adanmış Ruhlar dizisinde rol alan oyuncu, 2013 yılında Ötesiz İnsanlar ve 2014 yılında Şefkat Tepe ile Kaçak Gelinler dizilerinde boy gösterdi.

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Janset olarak izlediğimiz oyuncu, 2016-2017 sezonunda Aşk Laftan Anlamaz dizisinde İpek olarak ekrandaydı.

Çarpışma'nın Meral'i Merve Çağıran'ın dizisiz geçirdiği bir yıl yok! 8

2017 yılında Fi ve Kalp Atışı dizisindeki rolleriyle beğeni toplayan Merve Çağıran,2018-2019 sezonunda ise Bozkır dizisinde Nihal ve Çarpışma dizisinde de Meral Aksu olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Hemen her yıl bir dizide mutlaka rol alan, hiç bir sezonu dizisiz geçirmeyen Merve Çağıran, başarılı oyunculuğu ile de göz doldurmakta…

Çağıran, Çarpışma dizisinde en dikkat çeken karakterlerden birisi olan Meral’i çok başarıyla canlandırınca ününe de ün katmıştı.

Çarpışma'nın Meral'i Merve Çağıran'ın dizisiz geçirdiği bir yıl yok! 9

Şimdilerde ise oyuncu yeni bir dizinin hazırlığı içinde.

Star TV ekranında 2019-2020 sezonunun iddialı yapımı Çocuk dizisi sete çıktı.

Dizinin oyuncularından birisi de Merve Çağıran…

Oyuncu, Akça karakterine hayat verecek ve bu sezonu da boş geçirmeyecek.

Merve Çağıran, küçük veya büyük rol ayırımı yapmaksızın yıllardır dizilerle birlikte ekran macerasına aralıksız devam ediyor.