Ana sayfa Dizi Fragmanları Çatı Katı Aşk bir sır açığa mı çıkıyor?

Çatı Katı Aşk bir sır açığa mı çıkıyor?

tarafından ker_def

Çatı Katı Aşk dizisinin 13. Bölümü 3 Ekim Cumartesi akşamı Kanal D’de yayınlanacak. Yapılan son açıklamada 14. bölümden itibaren Selen Şekerci’nin Şirin karakteri ile diziye katılacağı belirtildi. Çatı Katı Aşk’ın 13. bölümünden 2. Fragmanı yayında! Ayşen, Şenay’ın öz annesi olduğunu öğrenecek mi? Yeni bölüm detaylarını ve son fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

Ateş ve Şenay mahallede konuşurlar. Şenay, Ayşen’in annesi olduğuna Ateş’i ikna etmeye çalışır. Bu sırada onları Ayşen izlemektedir. Ayşen, Şenay’ın söylediklerini duydu mu? Şenay’ın öz annesi olduğunu öğrenecek mi?

Yasemin’in ailesinin gelmesi çatı katında dengeleri değiştirir. Yasemin’in evli olmadığını bilen ailesi, çatı katında Ateş’in ne aradığını sorarlar. Yasemin bu durumu açıklamakta zorluk çeker; Ateş’e de, yol görünmüştür. Yasemin, bu durumu nasıl açıklayacak? Evde Yılmaz Ailesi ile neler yaşanacak? Ateş, çıkmak zorunda kaldığı çatı katından sonra nerede kalacak?

Demir ise, Yasemin’in ailesine kendisini sevdirmeye çalışır. Ne yaptıysa bir türlü Yasemin’in babasının gözüne giremez. Demir bundan dlayı çok mutsuzdur ve sürekli olarak Yasemin’e yakınır. Demir ve Yasemin’in ailesi neler yaşayacak? Yasemin, babasına Demir’i sevdirmeyi başaracak mı?

Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!