Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizi oyuncularının büyük heyecanı kameraya yansıdı!

Çatı Katı Aşk dizi oyuncularının büyük heyecanı kameraya yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mia yapım tarafından hazırlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisi, bir Yeşilçam hikayesi olarak sunuluyor. Yapımcı Banu Akdeniz, proje üzerine titizlikle oyuncularla birlikte çalışıyor. Okuma provalarının devam ettiği dizinin çekimlerine yakında başlanması bekleniyor.

Kanal D’nin yaz ayı için büyük ilgi gösterdiği dizi projesindeki son gelişmeler Kanal D tarafından haberleştirildi. Çatı Katı Aşk dizisinde Pelin Öztekin de yer alıyor. Ünlü oyuncu, dizinin okuma provaları ile ilgili yapılan haberi instagram hesabından yayınladı.

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in yer aldığı dizide geniş bir oyuncu kadrosu da bulunuyor.. Diziye en son Erhan Yazıcıoğlu katılmıştı. Dizide yer alan diğer oyuncular ise şöyle: Pelin Öztekin, Benian Dönmez, Ebru Aykaç, Bülent Seyran ve Seray Gözler.

Sımsıcak bir aile hikayesi olan dizinin başrol oyuncuları bir hayli heyecanlı. Ezgi Şenler, Kanal D’ye yaptığı açıklamada çok keyifli bir projenin geldiğini belirtti.

Dizinin yönetmenliğini BarışYöş üstlendi. Senaryosunu ise Saygın Delibaş, Barkın Şenüren ve Fethi Kantarcı yazıyor.

Diziyle ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#ÇatıKatıAşk @catikatiask @mia_yapim @management.be

Pelin Öztekin (@peliniioztekin)’in paylaştığı bir gönderi ()