Ana sayfa Dizi Fragmanları Çatı Katı Aşk dizisinde bir ayrılık hüznü ve bir de havalı yeni karakter

Çatı Katı Aşk dizisinde bir ayrılık hüznü ve bir de havalı yeni karakter

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Çatı Katı Aşk, eğlenceli hikayesi ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Selin Şekerci’nin diziye dahil olacağı duyurulmuştu.

Dizinin 14. yeni bölümünde ünlü oyuncu havalı bir girişle Çatı Katı Aşk’a katılıyor… Diziye yeni karakterlerin katılması ile hikayede de değişim yaşanması bekleniyor. Furkan Andıç ile Selin Şekerci’nin çok iyi arkadaş oldukları da biliniyor. İkilinin dizide ipleri ellerine alması hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.

Selin Şekerci, 10 Ekim akşamı yayınlanacak olan 14. bölüm itibari ile Çatı Katı Aşk’ta yer alacak. Ancak fragmanda dikkat çeken bir nokta daha var. Ezgi Şenler, hiçbir sahnede yok. İddialar da zaten oyuncunun artık kadroda yer almak istemediği şeklindeydi… Bir sürpriz olmaz ise artık Ezgi Şenler’in dizide olmayacak gibi duruyor. İzleyiciler ise Ayşen karakterinin diziye veda etmesini istemiyor ve Ezgi Şenler’e de fazla yüklenildiğini düşünüyor.

Peki 14. bölümde neler olacak? Şirin’in havalı gelişi mahallede çok dikkat çekecek. Ateş, Demir ve Yasemin’i şaşkına çeviren kadın kim?

Mahalleye hızlı bir giriş yaparak başta Ateş olmak üzere herkesin dikkatini çeken Şirin’in gelişiyle neler yaşanacak?

Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!