Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinde düşüşü durdurmaya çare aranıyor!

Çatı Katı Aşk dizisinde düşüşü durdurmaya çare aranıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının en iddialı yapımlarından olan Çatı Katı Aşk, bu iddiasını reyting sonuçları ile ortaya koyamadı… Bir ara yukarı doğru kıpırdayan reytingler 4’ün üzerine çıkmıştı. Sonrasında ise yeniden reyting sonuçları düşüş sergilemeye devam etti.

İlk 5 bölümü yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci başrollerde bulunuyor. Diğer iki romantik komedi yapımı; Bay Yanlış ve Sen Çal Kapıma göre, Çatı Katı Aşk dizisi, ayağı daha çok yere basan dizi olarak görülüyordu.

Ancak izleyiciler beklenen ilgiyi göstermedi. Sosyal medyada her ne kadar dizi hakkında çok olumlu dönüşler olsa da, artık sosyal medyanın reytinge çok da bir etkisi olmadığı biliniyor.

Reyting düşüşünü sonlandırma çabası içindeki dizinin ekibinde önemli bir değişiklik yaşandı. Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı bilindiği üzere senaryoyu yazıyordu. Ancak iki isim ile yollar ayrıldı. Dizinin senaryosu Ramazan Demirli’ye emanet edildi.

Demirli, Çatı Katı Aşk’ı 5. bölümden itibaren yazmaya başladı. Daha önce Meleklerin Aşkı ve Tozkoparan isimli dizilerin de senaryosunu yazan Ramazan Demirli’nin diziye nasıl bir hava katacağı da merak konusu oldu.