Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinde izleyicinin korkusu yersizmiş!

Çatı Katı Aşk dizisinde izleyicinin korkusu yersizmiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle ilk bölümüyle 9 Temmuz Perşembe akşamı buluşan Çatı Katı Aşk dizisi beğeni topladı. Dizinin başrol oyuncularının uyumları da çok iyi bulundu. Dizide Furkan Andıç ile Ezgi Şenler ve Yiğit Kirazcı – Nilay Deniz eşleşmeleri eleştirilmişti.

İzleyiciler Furkan Andıç ile Nilay Deniz’in partner olması gerektiğini belirten yorumlar yapmıştı. Ancak korkulan olmadı her iki eşleşme de izleyicilerin gözüne iyi geldi ve olumlu yorumlar aldı. Bir izleyici, “Çiftler çok iyi olmuş, bence hiç değişmesin, yoksa çok sıradanlaşır” diyerek birçok kişinin düşüncesine tercüman oldu.

“Furkan Andıç ile Ezgi Şenler çok iyi olmuş” diye yorum yapan bir başka izleyicisi ise Ateş ve Ayşen karakterlerinin daha ilk bölümden kendilerini sevdirdiklerini belirtiyor. Ezgi Şenler’in bilinirliği, diğer oyunculara göre daha düşük olmasına rağmen, Çatı Katı Aşk sayesinde hızlı bir yükseliş sergileyeceği de görülüyor.

Aile komedisi olan Çatı Katı Aşk dizisinde aşk konusunda rekabet izlemek isteyen dizinin takipçileri, aradıkları zorlu aşk hikayesini bu yapımda bulabileceklerini düşünüyor.

Sosyal medyada çok olumlu yorumlar alan Çatı Katı Aşk dizisi, ekran ömrüne iyi başlamış oldu.

Çatı Katı Aşk dizisinin 1. bölümünde neler yaşandı? Çatı Katı Aşk 1. Bölümde Ayşen, hayallerindeki beyaz atlı prensi olduğunu düşündüğü Ateş ile karşılaşır ve ondan çok etkilenir; fakat, sonra aralarında Ateş’ten kaynaklı sorunlar yaşanır!

Ayşen, arkadaşını sormak için tamirhaneye gelir. Ateş, yarış arabasının altındadır ve tamir etmektedir. Ayşen onu tamirhanenin ustası sanır ve konuşmaya başlar. Ateş, arabanın altından çıkınca Ayşen hem şaşırır, hem de yakışıklılığından çok etkilenir. Ateş ona göre, ekmeğini taştan çıkartan bir evleneceği adam profilidir.

Konuştukça daha da etkilenir. Ta ki usta gelip masalsı anları bozana kadar. Ayşen, Ateş’in zengin olduğunu anlar ve kendisiyle tamirci çalışanı gibi konuşarak aldatıldığını düşünür. Bu durum Ateş’in suratında patlayan tokatla son bulur. Ayşen, üzgündür; Ateş ise, oynadığı oyundan dolayı mahcuptur.