Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisinde zor seçim bir hata gibi algılanıyor!

Çatı Katı Aşk dizisinde zor seçim bir hata gibi algılanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisi başladığından bu yana bazı izleyicilerin eleştirisinin bir türlü bitmediği bir nokta var. Dizinin partner seçiminde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler yerine Furkan Andıç ile Nilay Deniz’in partner olmasını arzu ettiklerini belirten izleyiciler bu konuyla ilgili birçok yorumda bulunmuştu.

Dizinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu bakımından yaz ekranının en iyi romantik komedi kurgusuna sahip olduğu düşüncesi hakim olsa da, bu durum reytinglere yansımadı. Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı isimli rakiplerinden geriye düşen Çatı Katı Aşk’ın reytingleri bir türlü düzelmiyor.

Dizinin en başından bu yana yapılan Furkan Andıç’ın partneri meselesi de bu günlerde bir kez daha gündeme geldi. Yiğit Kirazcı ile Nilay Deniz partner oldu. Furkan Andıç ise Ezgi Şenler ile partner durumunda. Ancak izleyiciler bu konuda hata yapılmış olabileceği düşüncelerini koruyor.

Her ne kadar Furkan Andıç ile Ezgi Şenler ikilisi de beğeni toplasa da Nilay Deniz ile daha çok yakıştıklarını düşünenler da bir hayli fazla. Furkan Andıç bu tartışmalara Nilay Deniz ile paylaşım yaparak, farkında olmadan bir katkı yapmış oldu.

Furkan Andıç, paylaşımını “Yalandan kim ölmüş…” notu ile yayınladı.

Çatı Katı Aşk dizisinde zor seçim bir hata gibi algılanıyor! 7

Birçok dizi hayranı, “Siz partner olmalıydınız” diye yorum bıraktı. İkilinin dizide partner olması durumunda reytinglerin daha iyi noktada olabileceğini düşünenler de var. Bir dizi hayranı, “İkiniz daha çok yakışıyorsunuz. Furkan Andıç,Ezgi ile yakışmıyor. Siz partner olsaydınız, reytingler tavan yapardı, harcandınız” diye yazdı.