Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisindeki ayrılık ekibi çok üzdü!

Çatı Katı Aşk dizisindeki ayrılık ekibi çok üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisinde ilk 3 bölümün yönetmeni olarak Barış Yöş görev almıştı. Hercai dizisinin de yönetmeni olan Barış Yöş, projenin başarısı için önemli bir performans sergiledi. Ancak ayrılık vakti de geldi.

Ağustos ayının başlarında Hercai dizisinin çekimlerine Midyat’ta başlanması bekleniyor. Barış Yöş de daha önce planlandığı gibi ilk 3 bölümü yönetti ve ekibe veda etti.

Instagram hesabından veda mesajı yayınlayan Barış Yöş, “Sizlerle ne güzeldi her şey, her an. Hatta gündüzlerin, gecelerin her saati. Hepinize çok teşekkür ediyoruz” diyerek veda etti.

Çatı Katı Aşk dizisindeki ayrılık ekibi çok üzdü! 9

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yigit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizinin ekibi de ünlü yönetmene paylaşımlarıyla veda etti. Pelin Öztekin de instagram hesabından duygusal bir veda mesajında bulundu.

Barış Yöş’ün paylaşımını repost eden Pelin Öztekin, “Hiçbir ekip bu kadar sevilmedi. Gündüzüyle, gecesiyle her an mükemmeldi.. Çok seviyorum çok” diye not bıraktı.

Dizinin yönetmenliğini Yasak Elma’dan ayrılan Fehmi Öztürk devraldı…

Dizinin ekibi ayrıca instagram’dan tanıtım faaliyetlerine devam ediyor. Furkan Andıç, “B” kamera bende, hazır!” diyerek setten aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Çatı Katı Aşk dizisindeki ayrılık ekibi çok üzdü! 10

Pelin Öztekin ise setten mutluluk saçtığı aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Çatı Katı Aşk dizisindeki ayrılık ekibi çok üzdü! 11