Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisine sihirli bir el değdi, çok daha eğlenceli oldu!

Çatı Katı Aşk dizisine sihirli bir el değdi, çok daha eğlenceli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Çatı Katı Aşk dizisi düşük reytinglerine rağmen ekran macerasını sürdürüyor.

Selin Şekerci’nin diziye Şirin karakteri ile katılması önemli bir gelişmeyi de beraberinde getirdi.Dizi çok daha eğlenceli bir hal aldı. Furkan Andıç ile Selin Şekerci’nin yakın arkadaş olmaları ve diziye yüksek bir enerji katmaları da dikkatleri çekiyor.

Ezgi Şenler’in diziden ayrılmasından rahatsız olan ve haksızlık yapıldığını düşünen izleyiciler de var. Ancak Selin Şekerci’nin gelişi ile daha heyecanlı olmaya başlayan dizi, izleyicinin de ilgisini daha çok çekiyor..

Çatı Katı Aşk’ın 15. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Selin Şekerci’nin ne kadar hareket getirdiği ve Furkan Andıç ile de ne kadar iyi bir ikili olduğu hemen görünüyor.

Sosyal medyada da bu değişimin ardından diziye renk gelmesi, hem heyecanın hem de komedinin artması memnuniyet yarattı. Birçok kişi, “Artık diziyi izleyebilirim, bölümler daha eğlenceli ve renkli” diye yorumlarda bulunuyor.

Dizinin git gide güzelleştiğine dair yorumlar yapan izleyiciler, Selin Şekerci enerjisinin kattığı eğlenceden son derece memnun. Ünlü oyuncu adeta sihirli bir el gibi diziye dokundu ve izlenmesi daha zevkli bir iş ortaya çıktı.

İşte 17 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 15. bölümden ilk görüntüler:

Çatı Katı Aşk 15. Bölüm Fragmanı yayında! Mahalleye gelişiyle olayların kadını olan Şirin, belalardan kurtulamıyor. Yasemin, Demir ve Ateş’te Şirin’in peşine düşenlerden nasibini alıyor! Peki, Şirin’in peşindeki adamlar kim?

Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!