Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisine sürpriz bir ödül geldi

Çatı Katı Aşk dizisine sürpriz bir ödül geldi

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Furkan Andıç, Nilay Deniz, Ezgi Şenler ve Yiğit Kirazcı’nın oynadıkları Çatı Katı Aşk dizisine gelen ödül yüzleri güldürdü. Romantik komedi türündeki dizi, yaz başından beri ekranlarda. Dizi, yeni sezonda Cumartesi akşamları ekrana gelmeye başladı.

Rakipleri karşısında zor bir sınav bekliyor Çatı Katı Aşk dizisini. Ancak bu zorlu süreçte diziye moral olacak bir gelişme yaşandı. Dizinin müziklerini Aydilge yapıyordu. Aydilge, Çatı Katı Aşk dizisinin müziğiyle ‘En İyi Dizi Müziği’ ödülünü almayı başardı.

Dizilere yaptığı unutulmaz müziklerle ”dizi müziklerinin kraliçesi” olarak adlandırılan Aydilge, Kanal D’nin çok sevilen dizisi Çatı Katı Aşk için yaptığı jenerik şarkısıyla bir kez daha Yılın En İyi Dizi Müziği Ödülüne layık görüldü.

Çatı Katı Aşk dizisine sürpriz bir ödül geldi 7

Geçtiğimiz akşam, Cevahir Otel’de altıncısı düzenlenen Mood Ödülleri’nde, Kanal D’nin iddialı romantik komedisi Çatı Katı Aşk için yaptığı ”Nasıl İnansam?” adlı şarkısı ile ödüle layık görülen Aydilge, yaşadığı sevinci izleyiciyle paylaştı. ”Aile kavramını, gerçek aşkı, paylaşmayı, masumiyeti hatırlatan, sıcacık bir diziye müzik yaptığım için gurur duyuyorum” diyen genç sanatçı, ”bu değerleri yeniden hatırlamaya hepimizin ihtiyacı var” diyerek şarkısını seslendirdi. Müziğin, dizilere ne kadar büyük değer kattığının artık anlaşılıyor olmasından dolayı sevinçli olduğunu söyleyen sanatçı, söz ve bestesi kendisine ait olan şarkısını büyük alkış eşliğinde seslendirdikten sonra, yeni single’ı Bir Kedim Var’ın bu Cuma yayına gireceği müjdesini de verdi.