Ana sayfa Sosyal Medya Çatı Katı Aşk dizisinin Ayşen’i Ezgi Şenler’in canını acıtan yorumlar!

Çatı Katı Aşk dizisinin Ayşen’i Ezgi Şenler’in canını acıtan yorumlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya devam eden Çatı Katı Aşk dizisinde Furkan Andıç ile birlikte başrolde yer alan Ezgi Şenler, posta gazetesindeki röportajında önemli detaylar verdi.

Koronavisün tüm dünyayı etkilemeyi sürdürdüğü bu dönemde dizi setinde neler yaşandığı ile ilgili soruyu yanıtlayan Ezgi Şenler, herhangi bir korku yaşamadıklarını söyledi. Oyuncu, “Biz setimizde gerekli tedbirlerimizi aldık ve o şekilde çekiyoruz. Sonuçta hayat devam ediyor ve bu hastalıkla bir süre yaşamayı öğrenmemiz lazım. Umarım en kısa zamanda bu pandemiyi atlatıp eski sağlıklı günlere döneriz” diye konuştu.

Ezgi Şenler ile Furkan Andıç’ın dizide partner olacağının ortaya çıkmasının ardından, birçok kişi tarafından bu ikili sorgulandı. Biraz da Ezgi Şenler’in daha önce başrolde yer almaması ve az tanınan bir oyuncu olması da eleştirilerin fazla olmasına sebep olmuştu.Ancak ilk bölümde görüldü ki, aralarındaki uyum iyi ve eşleşmede bir sorun yok.

Peki eleştiriler Ezgi Şenler’i nasıl etkiliyor? Oyuncu, röportajında eleştirilere yönelik de mesaj verdi. Ezgi Şenler, şöyle konuştu:

“Kesinlikle eleştiriye açık bir insanım. Yapıcı olan her eleştiriyi de dinler ve ciddiye alırım. Tabii ki emek vererek çıkardığım bir iş hiç beğenilmezse üzülüyorum ama bundan da kendime ders çıkartmaya çalışıyorum. Biz koskocaman bir ekiple emek veriyoruz. Mutlaka bazen beğenmeyenler oluyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz. O izleyicinin kararı. Buna üzülmüyorum ama bazı yorumlar çok acıtıyor. Hiç empati yapılmadan, saygısızca yorum yapanlar oluyor. Onları anlayamıyorum. Kalp kırmaya gerek yok.”