Ana sayfa Kim Kimdir? Çatı Katı Aşk’ın Şuayip’i kim? Bülent Seyran kahkahalar attıracak!

Çatı Katı Aşk’ın Şuayip’i kim? Bülent Seyran kahkahalar attıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mia yapım tarafından hazırlanmakta olan Çatı Katı Aşk dizisi, bir Yeşilçam hikayesi olarak sunuluyor. Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizi eğlenceli hikayesi ile yaz ekranını ısıtacak.

Pelin Öztekin, Benian Dönmez, Ebru Aykaç, Bülent Seyran ve Seray Gözler, Erhan Yazıcıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin hem başrol isimleri hem de yan karakterleri dikkat çeken isimlerden oluşturuldu.

2002 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Bülent Seyran, 18 yıllık deneyimi ile dizinin en eğlenceli ismi olacak. Şuayip karakterini canlandıracak olan Bülent Seyrana, hala Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Rahmi karakteri ile hafızalarda yer alıyor.

En son 2019 yılında Dengi dengine isimli dizide Naci olarak izlediğimiz oyuncu, Şuayip karakterinin detaylarını anlattı.

Karakter için bıyık ve sakallarını kesen Bülent Seyran, “Biraz hayatta tutunamamış, iç güveysi bir karakteri oynuyorum. Ailenin eğlencesi iki karakter. Asla kötü niyetli olduklarından değil ama bir şekilde olmuyor, şanları tutmuyor. Bazı insanın tutmaz öyle şansı” diye konuştu.