Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk’tan sonra Yiğit Kirazcı, 2 dizi projesiyle gündemde

Çatı Katı Aşk’tan sonra Yiğit Kirazcı, 2 dizi projesiyle gündemde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının yaz aylarında izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan Çatı Katı Aşk dizisi iyi bir konsepte ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip, aile komedisi olarak ortaya çıktı. Ancak dizinin reytingleri hiç istenilen seviyeye gelemedi. Çatı Katı Aşk kış sezonu dizileri başlayınca, reytingler daha da düştüğü için yayından kaldırıldı. Yiğit Kirazcı da dizinin başrolündeki isimlerden birisiydi.

Son dönemin öne çıkan isimlerinden olan Yiğit Kirazcı, 2011 yılından bu yana sektörde ve 10 yıldır da önemli projelerde boy gösterdi. Güllerin Savaşı dizisindeki Mert Gencer karakteri ile yükseliş yaşayan oyuncu, sonrasında birçok yapımda boy gösterdi.

2020 yılında önce Hizmetçiler isimli dizide 3 bölüm yer alan oyuncu, ardından da Çatı Katı Aşk’ta Demir karakterine hayat verdi. Oyuncu, bu dizinin finalinden sonra bir süre dinledi ve şimdi de iki yeni dizi projesi ile gündemde bulunuyor.

Netflix’te 27 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 50 metrekare isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Yiğit Kirazcı’nın bir başka dizi projesi daha ortaya çıktı.

Oyuncu yeni dijital platform Gain için hazırlıkları devam eden Ex Aşkım isimli yapımda başrolü kaptı. Devrim Özkan, Özgü Kaya ve Elit Andaç ile birlikte aynı projede yer alan oyuncunun yeni rolü de merakla bekleniyor.