Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı su almaya başladı, sürprizler arttı! Çatı Katı Aşk dizisine bir isim daha katıldı

Çatı su almaya başladı, sürprizler arttı! Çatı Katı Aşk dizisine bir isim daha katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Romantik komedi tarzındaki Çatı Katı Aşk dizisi, yeni sezona girilmesiyle birlikte reyting kaygısı nedeniyle zor günler yaşıyor! Kanal D’de yayınlanan dizi, bilindiği gibi Perşembe akşamları ekrana geliyordu. Ancak yeni sezonda Perşembe günleri Yeni Hayat dizisinin yayınlanmasına karar verdi kanal.

Yaz sezonunda ekranda çok fazla dizinin de olmamasının etkisiyle izlenen bir yapım olmasına karşılık, yeni sezonda özellikle hafta içinde yayınlanan iddialı yapımlarla karşılaştığında reyting kaybedeceği kaygısıyla dizi Cumartesi gününe alınmıştı.

Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizinin, keyifli hikayesi, eğlenceli konularıyla yazlık bir dizi olarak başladığı hayatına devam edebilmesi için gün değişikliğiyle birlikte hikayeye yeni sürpriz karakterle de katılmasına çalışılıyor.

3 Eylül Perşembe günü Yeni Hayat dizisi başlayacağı için Çatı Katı Aşk da kanal tarafından Cumartesi gününe alındı. Bu kez Zümrüdüanka, Kuzey Yıldızı ve Kalk Gidelim isimli dizileri ile rakip oldu.

Dizinin gün değişiminin ardından yönetmeni de değişti. Mia Yapım imzalı Çatı Katı Aşk’ın yeni yönetmeni Şenol Sönmez olurken yeni bir oyuncu daha katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, uzun süredir setlerden uzak olan ve reklam ve dizilerden tanınan bir isim olan Mehtap Altunok, Şenay karakteri ile Çatı Katı Aşk’ın kadrosuna dahil oldu. Bakalım bu Şenay karakteri, diziye nasıl bir soluk ve hikaye getirecek?

Çatı su almaya başladı, sürprizler arttı! Çatı Katı Aşk dizisine bir isim daha katıldı 7

Mehtap Altunok kimdir?

Daha önce Beyaz Gelincik, Doktorlar, Baba Candır, Tutsak ve Genco dizilerinde de rol alan Mehtap Altunok, oyunculuğunun yanı sıra televizyonda hava durumu sunuculuğu ve seslendirme sanatçılığı da yapmış bir isim. Aynı zamanda 200’e yakın reklam filminde de oynamış, tanınan bir yüz. Bir dönem Amerika’da yaşayan Mehtap Altunok, dizilerden aldığı tekliflerle yeniden Türkiye’ye dönerek oyunculuğa devam etmekte…

İşte Çatı Katı Aşk 9. bölüm tanıtımı: