Ana sayfa Dizi Haberleri Çekilin yoldan mekanın sahibi Teşkilat ortalığı dağıtmaya geliyor!

Çekilin yoldan mekanın sahibi Teşkilat ortalığı dağıtmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay -Teşkilat dizisinde herkesin hem yüreği kabaracak hem de gururu okşanacak! Teşkilat, TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Dizi ilk iki bölümü ile müthiş bir başarı sergiledi. Çağlar Ertuğrul, Serdar karakteri ile adeta aksiyon noktasında ‘mekanın sahibi geldi’ dedirtiyor. Deniz Baysal’ın da kısa süren Hizmetçiler dizisi moral bozukluğundan sonra ekrana Zehra karakteri ile bomba gibi dönmesi hayranlarını mutlu etti.

TRT1 dizisi Teşkilat, adeta ‘aksiyonda mekanın sahibi benim’ der gibi bir çıkış yaptı. Halktan da başarılı bir proje olmasının karşılığını gördüğü ilgi ile alıyor.Ekrana bu sezon en iyi başlangıç yapan dizi olan Teşkilat, ikinci bölümüyle de adeta reytinglerde sıçradı ve Pazar akşamlarının zirvedeki tek yapımı olacağını da ilan etti.

Dizinin 3. bölümü de heyecanla bekleniyor. Yeni bölümde çok önemli gelişmeler var. Teşkilat 3. bölüm 2. fragmanına yansıyan sözler ise dizinin izleyicilerinin yüreklerini kabartacak ve ülkesi için bu kadar büyük fedakarlıklar yapan gerçek kişilerin olduğunu da bilmek gururları okşayacak…

Teşiklat dizisinde Başkan olarak izlediğimiz Mesut Akusta’nın etkileyici sesinde şu sözlere dikkat edin: “Aileleri, eşleri, çocukları, sevgilileri vardı. Hayalleri, umutları vardı. Kim için? Sizler için, ülke için…”

Türkiye’de Milli İstihbarat Teşkilatı destekli ilk dizi olma özelliği taşıyan Teşkilat, verdiği dip mesajlarla da hep gündemde kalacak. Bu hafta yeni bölümde tüm ekip Berlin’de bir operasyona çıkıyor… Bu operasyon sırasında yaşanacaklar heyecanı artırırken, alttan alta verilecek olan mesajlar da merakla beleniyor.

Dizide kahramanlarımız yine ülkeleri için her şeyi feda edebileceklerini sergileyecekler ve Teşkilat dizisi geçen hafta olduğu gibi yine izleyicileri mıktanıs gibi kendisine çekecek. İşte dizinin 3. bölümünden 2. fragman: