Ana sayfa Dizi Haberleri Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu yeni dizi partneri mi olacak?

Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu yeni dizi partneri mi olacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Poyraz Karayel dizisindeki Zülfikar karakterini kim unutabilir ki? Celil Nalçakan, 2015-2017 yıllarında rol aldığı dizideki performansı ile büyük ilgi görmüştü. Zülfikar da akılda kalan bir dizi karakteri oldu. Nalçakan aslında 2007 yılından bu yana dizilerde rol alıyor. Sıla, Bitmeyen Şarkı, Kötü Yol, İntikam, Vicdan gibi projelerden sonra Poyraz Karayel’de yer aldı.

Hayati ve Diğerleri dizisi kısa sürse de Bir Aile Hikayesi ile iyi bir izlenim bırakan oyuncu, son olarak ise Kırmızı Oda dizisine Garip karakteri ile konuk olmuştu. Ünlü oyuncunun yeni sezon için görüştüğü proje ortaya çıktı. Hem de partnerinin Ahu Yağtu olma ihtimali var…

Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu yeni dizi partneri mi olacak? 9

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre NGM Medya tarafından yeni bir dizinin hazırlıklarına başlandı. Kardeşlerim isimli dizinin başrolü için düşünülen isimlerden birisi de Celil Nalçakan…

En son Kadın dizisinde Pırıl karakterine hayat veren Ahu Yağtu da, görüşme yapılan bir diğer oyuncu. Yağtu, son olarak tiyatro çalışmalarında bulunmuştu ve Kadın dizisinin 3. sezonunda da çok kısa bulunmuştu. Yani 1,5 yıldır dizi setlerinden uzakta.

Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu yeni dizi partneri mi olacak? 10

Ahu Yağtu, modellikten oyunculuğa 2000’li yılların başlarında geçti… Kapsüsistan, Savcının Karısı, Komiser Nevzat, Kavak Yelleri, Aşk ve Ceza, Bir Çocuk Sevdim, Paramparça ve son olarak da Kadın dizilerinde boy gösterdi.

Kardeşlerim isimli dizi için görüşme yapılan bir başka ismin de Kaan Sevi olduğu ortaya çıktı. Adı Efsane dizisinde Ali Akıncı olarak izlediğimiz genç oyuncu, Nöbet’te Koray ve Bay Yanlış’ta da Erdem’e hayat vermişti.

Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu yeni dizi partneri mi olacak? 11