Ana sayfa Dizi Haberleri Celil Nalçakan’ın paylaşımıyla Bir Aile Hikayesi izleyicilerinin aklı karıştı!

Celil Nalçakan’ın paylaşımıyla Bir Aile Hikayesi izleyicilerinin aklı karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan’ın paylaştığı Bir Aile Hikayesi dizisi 2. sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Serkan Ercan gibi deneyimli oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Bir Aile Hikayesi dizisi Amerika’nın en sevilen drama dizisi “This is Us’tan uyarlanmıştı.

Naifliği, sevgi dolu sahneleri ile dikkat çeken dizide entrika, düşmanlık, silahlar, bombaların patlaması gibi durumların olmaması izleyicileri çok mutlu etmişti.

12.bölümüyle ilk sezonunu tamamlan dizinin başrol oyuncularından Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Cem karakteri ölerek diziye veda etmişti.

Ancak Celil Nalçakan, bugün instagram hesabından yaptığı paylaşım ile “Pek yakında kavuşuyoruz” diyerek herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Nalçakan’ın hayranları dizinin dönüşüne çok mutlu olduklarını belirtirken, “Siz ölmemiş miydiniz” diyerek de şaşkınlıklarını ifade etti.

Celil Nalçakan'ın paylaşımıyla Bir Aile Hikayesi izleyicilerinin aklı karıştı! 8

Cem karakteri için sezon finalinde cenaze namazı düzenlenmiş ve Songül Öden’in canlandırdığı Reyhan da eşini son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlamıştı.

Peki Cem karakteri diziye nasıl bir dönüş yapacak?

Acaba Reyhan’ın hayallerinde ve geçmişinde flash back sahneleri ile mi yer alacak?

Bir Aile Hikayesi dizisi izleyicilerinin kafası Celil Nalçakan’ın paylaşımı ile bir hayli karıştı.

İşte o paylaşım:

Pek yakında kavuşuyoruz ❤️ #BirAileHikayesi @sngloden @medyapimresmi @birailehikayesifox @foxturkiye

Celil Nalçakan'ın paylaşımıyla Bir Aile Hikayesi izleyicilerinin aklı karıştı! 9