Ana sayfa Sosyal Medya Cem Davran’ın Aşkın Tarifi’nden başka projeleri de var!

Cem Davran’ın Aşkın Tarifi’nden başka projeleri de var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cem Davran, Kanal D ekranında yayınlanan Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisinde Hazım karakteri ile ekranda yer almaya devam ediyor. Setin en yaşlı ismi olduğunu ve çok genç bir ekiple çalıştıklarını anlatan Cem Davran, çok yetenekli gençlerin gelmekte olduğuna vurgu yaptı.

Yaz dönemini de çalışarak geçiren Cem Davran, pandemi yasakları nedeniyle tiyatroların yaşadığı büyük sorunları çözmek için de çaba harcayacağını söyledi. Aşkın Tarifi dizisine devam eden Cem Davran’ın aklında tiyatro oyunları var.

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu, “Aşkın Tarifi dizisi var, tiyatroda oyunlar var, yeni bir oyun daha çıkaracağız” diye konuştu. 40 civarında tiyatronun kapandığını veya dağıldığını anlatan Cem Davran, “Asıl tiyatroları ayağa kaldırmaya çalışıyoruz” diyerek yeni hedefini duyurdu.

Ağustos ayında İstanbul’da oyunlar sergileyeceklerini anlatan Cem Davran, sonrasında ise Anadolu’da turnelere çıkacaklarının bilgisini verdi. İzmir’in yanı sıra yurt dışı turneleri için de hazırlık yaptıklarını anlatan Cem Davran, “Asıl amaç Türk tiyatrosunu mümkün olduğu kadar yurt dışına götürmek” ifadesini kullandı.

Sonbaharda sinema filmi çekimleri yapacağını da anlatan Cem Davran, işlerinin iyi gittiğini ve hayatında her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

45 yıldır sahnelerde olması ile bilinen ünlü oyuncu, pandemi döneminde en çok da sahneye çıkmayı özlediğini söyledi. Davran, “Bu iki sene fena koydu. 4 Ağustos’ta oyun var, muhtemelen ağlayarak gideceğim” diye konuştu.