Ana sayfa Sinema Cem Yılmaz 2023 projesini duyurdu! Bomba gibi bir film geliyor!

Cem Yılmaz 2023 projesini duyurdu! Bomba gibi bir film geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en komik isimlerinden biri olarak kabul edilen başarılı oyuncu, yönetmen, senarist, çizer Cem Yılmaz hayranlarını çok sevindirecek bir haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Usta oyuncu 2023 yılında çekeceği filmi duyurdu.

Başarılı oyuncu Cem Yılmaz sosyal medya hesabından bomba gibi bir paylaşım yaptı. Yılmaz Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda “Oldu olacak 2023 de izleyeceğimiz filmi de duyurayım tam olsun! Duff” diye yazarak çekeceği yeni film olan Galata Canavarı’nın afişini paylaştı.

Bir çizgi roman havasındaki afişte filmin ismi İngilizce olarak, Galata Monster diye yazıyor. Afişte ayrıca yine İngilizce olarak Story of Shocking Artist Killings in İstanbul (İstanbul’u Allak Bullak Eden Sanatkar Cinayetlerinin Hikayesi) yazıyor. Tüm bu ipuçları izleyiciyi bir gerilim ve komedi filminin beklediği tahminine götürüyor. Afişte İngilizce yazması da filmin uluslararası bir platform için çekildiğini düşündürüyor.

Cem Yılmaz 2023 projesini duyurdu! Bomba gibi bir film geliyor! 8

Sosyal medyada yaptığı bu paylaşımla yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Paylaşım oyuncunun hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

31 Aralık’ta Diamond Elite Platinum Plus isimli gösterisiyle Netflix ekranında hayranlarıyla buluşacak olan Cem Yılmaz en son yine Netflix için Erşan Kuneri isimli diziyi çekmişti. Dizinin çekimleri çoktan tamamlandı, yayınlanmak için gün sayıyor.

Cem Yılmaz 2023 projesini duyurdu! Bomba gibi bir film geliyor! 9

Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi usta isimlerin rol aldığı Erşan Kuneri’nin 2022 yılının Mart veya Nisan ayında Netflix’de yayına girmesi planlanıyor.

Yılmaz’ın ‘G.O.R.A.’ ile ‘Arif V 216’ filmlerinde de yer alan fenomen karakter Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.