Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cem Yılmaz adıyla boru mu imal edeceksin? Cem Yılmaz yine haklı çıktı!

Cem Yılmaz adıyla boru mu imal edeceksin? Cem Yılmaz yine haklı çıktı!

tarafından ker_def

Çektiği ve oynadığı filmlerle adından söz ettiren Cem Yılmaz, “Gişe işi muamma mı bilmiyorum. Hüsranı hiç tatmadım” dedi

Milliyet gazetesinin haberine göre Cem Yılmaz, Marka 2017 konferansına konuşmacı olarak katıldı. Komedyen, “Gişede hüsran yaşadınız mı?” sorusuna “Gişe işi muamma mı bilmiyorum. Hüsranı hiç tatmadım. 3 milyon 900 bin izlenmiş ‘A.R.O.G’ filmim var. Vizyona girdiği ikinci gün ‘hüsran’ diye gazetede gördüm. Öyle hüsran herkese nasip olsun” yanıtını verdi. ‘Arif V 216’da Tarkan’a teklif götürmediğini söyleyen Yılmaz, “Müzikal anlamda 90’lı yıllarla ilgili hayatımda önemli olan insanlara teklif götürdüm. Onlar da esirgemediler, sağ olsunlar” dedi.

Filmdeki iki kahramana destek olan bu insanlarla, 20 tane şahane başyapıt yapılacağını anlatan komedyen, “Parayla pulla kimseyi böyle şeylere ikna edemezsin. Sinemada öyle bir para yok” şeklinde konuştu. Marka konusunda herkesin özgür olduğunu belirten Yılmaz, “Bir şeyi korumak, gözetmek için markalaşmak elzem. Bana zamanında çok alaycı yaklaştılar. Bir patentle ilgili ismimi tescil ettirmiştim ‘Vay ne yapacak acaba?’, ‘Cem Yılmaz adıyla boru mu imal edeceksin?’ diyen bile oldu” açıklamasını yaptı.