Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz, Erşan Kuneri’nin ardından yine Netflix için çekilecek yeni projesiyle geliyor!

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri’nin ardından yine Netflix için çekilecek yeni projesiyle geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha önce pek çok filme imza atan Cem Yılmaz, ilk kez bir dizi projesi ile çok konuşulmuştu. Netflix için çekilen Erşan Kuneri dizisi, daha önce hikayesini yazdığı ve oynadığı G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerinde de yer alan dikkat çekici karakterinin hikayesiydi.

Erşan Kuneri, izleyenlerin bir kısmının eleştirisini alsa da genel olarak beğeni toplayan ve ilgi çeken bir yapım oldu. Yılmaz’ın hazırlıklarını sürdürdüğü ve Netflix için çekilecek bir başka projesinin daha olduğu biliniyordu. Ayrıntıları da yine sosyal medya hesabından kendisi verdi.

Bu kez de Kara Komik Filmler 2 : Emanet, Deli isimli bölümünde yer alan Ayzek karakterinin hikayesini bir film olarak hazırladığı ortaya çıktı ünlü komedyenin.

Geçtiğimiz Haziran ayında sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yılmaz, filmle ilgili ilk tüyoyu vermişti. Yılmaz paylaşımında “2 Arada filminin kahramanı Ayzek ile bir gece geçirmeye hazır mıyız?” diye sormuştu takipçilerine…

Karakomik Filmler – 2 Arada’nın başrolü Ayzek’in başrolde yer alacağı Ayzek ile Bir Gece ismini taşıyan filmle ilgili olarak bir paylaşım daha yaptı ve takipçilerini de heyecanlandırdı Cem Yılmaz.

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri'nin ardından yine Netflix için çekilecek yeni projesiyle geliyor! 7

Yılmaz’ın bir süre önce tatilini yarıda keserek filmle ilgili çalışmaya başladığı konuşulmuştu. Bu yazı filminin hazırlıkları ile geçiren Cem Yılmaz’ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımdaki sözleri dikkat çekti. Yılmaz, “Çalışkan değilim ama tembel de sayılmam. 3 Aydır seninle uğraştım Ayzek. Çok az tatil yaptım beni mahcup edersen seni çok fena döverim. 2 days to go ✌???? DONOTDISTURB Ayzek İle Bir Gece @netflixturkiye.” mesajıyla filmin gelmekte olduğunun sinyalini de verdi…

Cem Yılmaz filmiyle ilgili daha önce yaptığı açıklamada; “Ayzek’in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten üç ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu. Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz” demiş ve yeni filmini Todd Phillips’in ‘Joker’ filminin devamını çekecek olmasına gönderme yaparak, “Joker dönerse Ayzek de döner, bu kadar basit!” sözleriyle duyurmuştu.