Ana sayfa Sinema Cem Yılmaz hayranlarına müjde! Yeni bir film geliyor!

Cem Yılmaz hayranlarına müjde! Yeni bir film geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en komik oyuncularından Cem Yılmaz ne yapsa olay oluyor. Halen, Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisinin çalışmalarını sürdüren ünlü oyuncu yeni projesi için hazırlıklara girişti.

Cem Yılmaz’ın, G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerindeki fenomen karakter Erşan Kuneri’den yola çıkarak çektiği dizinin çekimlerinde bir hayli yol kat edildi. Sekiz bölümden oluşacak dizide Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi usta isimler yer alıyor.

Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin her bölümünde farklı hikayeler olacak. Erşan Kuneri’nin 2022’de yayına girmesi planlanıyor.

Cem Yılmaz hayranlarına müjde! Yeni bir film geliyor! 7

Erşan Kuneri’nin çekimlere devam ededursun Cem Yılmaz yeni projesi için kolları sıvadı bile. Usta oyuncu daha önce dört ayrı film olarak çektiği Kara Komik Filmler’in yenisi için çalışmalara başladı.

Karakomik Filmler, Cem Yılmaz’ın iki film birden konseptli, 2 Arada ve Kaçamak isimli iki orta metrajdan oluşan bir seri. 2 Arada filminde Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ozan Güven, Cem Davran, Cemre Ebuzziya ve Uraz Kaygılaroğlu gibi oyuncular yer alırken, Kaçamak filminde ise Cem Yılmaz ve Zafer Algöz ile birlikte Özkan Uğur, Necip Memili, Nilperi Şahinkaya gibi oyuncular yer aldı.

Yapımcı, yönetmen ve senaristliğini Cem Yılmaz’ı üstlendiği Karakomik Filmler serisi 2020’de sinemalarda, ardından Netflix’te yayınlandı.