Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ paylaşımları merakı artırıyor!

Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ paylaşımları merakı artırıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İzleyici, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerindeki fenomen karakter Erşan Kuneri’den yola çıkarak çektiği diziyi merakla bekliyor.

Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin her bölümünde farklı hikayeler olacak. 8 bölümden oluşacak Erşan Kuneri’nin 2022’de Netflix’de yayına girmesi planlanıyor.

Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' paylaşımları merakı artırıyor! 11

Cem Yılmaz instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dizi ile ilgili merakı iyice arttırıyor. Ünlü komedyen son olarak Erşan Kuneri’nin setinden art arda yeni fotoğraflar paylaşarak, altına, ‘Eğer 1 ERŞAN KUNERİ filmi izliyorsanız ne olup bittiğini anlamak çok zaman alabilir’ yazdı.

Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' paylaşımları merakı artırıyor! 12

Erşan Kuneri oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Dizide, Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi usta isimler rol alıyor.

Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' paylaşımları merakı artırıyor! 13

Her yaptığı olay olan Cem Yılmaz, ‘Erşan Kuneri’ karakteri ile izleyiciyi yine maceradan maceraya sürükleyeceğe benziyor. Ünlü komedyenin paylaşımlarıyla izleyici kendisini ne beklediğini az çok tahmin edebiliyor.

Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' paylaşımları merakı artırıyor! 14

Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' paylaşımları merakı artırıyor! 15