Ana sayfa Dizi Fragmanları Cemal, fitili ateşledi! Kaderimin Oyunu fanları, yeni bir döneme hazır mısınız?

Cemal, fitili ateşledi! Kaderimin Oyunu fanları, yeni bir döneme hazır mısınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. 17 bölümü izleyicilerle buluşan, son dönemde biraz daha reyting kaybı yaşayan dizinin heyecanlı hikayesinde yeni bir sayfa açılıyor. Akın Akınözü ile Öykü Karayel ikilisinin başrolünde buluştuğu dizinin hikayesinde bir dönüm noktasına gelindi.

Gerçeklerin ortaya çıkması ile birlikte dizide önemli gelişmelerin yaşanması beklenen 18. bölümde en dikkat çeken söz, Cemal’in ağzından çıkacak… 18. bölüm fragmanına yansıyan, Cemal’in şu sözleri oldu: “Yeni bir hayata hazır mısın Cemal, bugün konuşuyorum Helin’le…” Asiye ise bu durumda bir hayli memnu, çünkü çözülmez gibi görünen sorunlar çözülme aşamasına doğru gidiyor.

Cemal, fitili ateşledi! Kaderimin Oyunu fanları, yeni bir döneme hazır mısınız? 8

Asiye, Cemal’in Helin’den boşanmasında kararlı olduğunu anlıyor… Bu her ikisi için de yeni bir başlangıç anlamı taşıyor ama hiçbir şey kolay olmayacak… Cemal, “Nasıl baba olunuyormuş, herkese göstereceğim” diyerek yeni dönemin heyecanını yaşarken, Sarp Apak’ın canlandırdığı Mahir ise büyük hayal kırıklığı içinde… İzleyiciler de Mahir karakteri üzerinden bir hayli burukluk yaşayacak gibi gözüküyor.

Cemal, yeni bir hayata başladığını düşünerek heyecan içinde ama hikayede hiçbir şeyin onun istediği gibi gitmeme olasılığı da var. İşte 18. yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar:

Cemal, fitili ateşledi! Kaderimin Oyunu fanları, yeni bir döneme hazır mısınız? 9

Mahir, her şeye rağmen yanında durduğu Asiye’nin, Cemal’le ilişkisi olduğu şüphesiyle alt üst olmuştur. Asiye’yi büyük bir yüzleşme beklemektedir. Cemal ise hayal ettiği yeni hayat için adımlar atarken, çocuklarıyla kaybettiği zamanları telafi etme isteğiyle yanıp tutuşmaktadır.

Fakat Uğur, babası saydığı Mahir ve yıllar sonra öğrendiği Cemal arasında darmadağın olmuştur. Tüm bunlar yaşanırken Necmi ise aile için patlamaya hazır bombaya dönüşür… 22 Nisan Cuma günü Kaderimin Oyunu dizisinin 18. yeni bölümünü saat 20.00’da Star TV’de izleyebilirsiniz.