Ana sayfa Foto Galeri Cemal Hünal, gerçek hikayeden yola çıkan filmde Özel Harekatçı bir polis

Cemal Hünal, gerçek hikayeden yola çıkan filmde Özel Harekatçı bir polis

tarafından ker_def

Cemal Hünal, gerçek hikayeden yola çıkan filmde Özel Harekatçı bir polis 7

Kızım ve ben filminin konusu nedir?

Aslında bir baba kız hikâyesi ama aynı zamanda bir aile draması… Özel harekâtçı olan baba, tek başına kızını yetiştirmeye çalışıyor. Yıllar sonra dengesiz anne ortaya çıkıp çocuğun velayetini istiyor ve bunun üzerine aile çatışmaları başlıyor. Filmin kurgusu bunun üzerine.

Cemal Hünal bu defa nasıl bir karakterle izleyici karşısına çıkacak?

Kızını tek başına yetiştirmeye çalışan özverili bir baba ve bu konuda hata yapmamak için elinden geleni yapıyor. Ayrıca gerçek bir görev adamı, polisliği çok seviyor. Mesleğinde ilerlemek onun için çok önemli. Belki de farkında değil ama karısını bu yüzden kaybetti… Kısaca sorumluluk ve prensip sahibi, daha düz çizgide yürüyen ve gri bölgeleri olmayan bir karakter.

Film gerçek bir yaşam hikâyesinden uyarlanmış. Bunu düşünerek oynamak size ne hissettirdi?

Film hikâyesi gerçek ama gerçek karakterin kim olduğuyla gibi bir malumatım yok. Anladığım kadarıyla yapımcımız Salih Bey’in yakın bir dostu… Gerçek bir hikâye oluşu senaryoya duygusal ve dramatik olarak yansıdı tabii ki bu da benim için besleyici oldu. Oyunculuk için yeteri kadar enteresan fırsatlar veren bir karakteri canlandırıyorum. Projede senaryonun bu kadar etkili ve inandırıcı olması beni şaşırtan detaylar arasındaydı. Ayrıca en önemlisi filmden gelen bütün gelirin şehit ailelerine bağışlanacak olmasıydı…