Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel annesi ile fotoğrafını paylaştı sosyal medya yıkıldı!..

Cemre Baysel annesi ile fotoğrafını paylaştı sosyal medya yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranlarında yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinde ‘Doktor Efsun’ karakterini canlandıran Cemre Baysel oyunculuk performansıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Fox TV’de yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan güzel oyuncu program öncesi hazırlık aşamasından fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Cemre Baysel’i bu heyecanlı gününde annesi Fatoş Baysel de yalnız bırakmadı. Annesi ile fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan Cemre Baysel paylaşımına; “Canım annem. Canım dostlarım, küçük kız kardeşlerini yine yalnız bırakmadılar. İyi ki varsınız” notunu düştü.

Cemre Baysel annesi ile fotoğrafını paylaştı sosyal medya yıkıldı!.. 7

Cemre Baysel’in annesi Fatoş Baysel de aynı fotoğrafı kendi sosyal medya hesabında yayınlayarak, “Prensesim bu akşam Fox TV’de” notunu düştü.

Cemre Baysel’in hayranları fotoğrafa beğeni ve yorum yağdırdı. Parlak göz makyajı ve elbisesi de çok beğenilen  Baysel’e takipçilerinden, “Makyajı çok güzel olmuş” “Güzelleri güzelim”, “Barbie” gibi pek çok yorum gelirken, ünlü ismin annesine olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu, konuk olduğu İbrahim Selim ile Bu Gece programında samimi açıklamalarda bulundu. Cemre Baysel katıldığı ilk talk show programı olduğunu söyleyerek çok heyecanlı olduğunu belirtti. Oyuncu hep bunu hayal ettiğini ve çok mutlu olduğunu ifade etti.