Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel ile ayrılık haberlerinin ardından Aytaç Şaşmaz’dan ilk sosyal medya hamlesi geldi!..

Cemre Baysel ile ayrılık haberlerinin ardından Aytaç Şaşmaz’dan ilk sosyal medya hamlesi geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Birlikte başrolünde yer aldıkları Baht Oyunu adlı dizide tanışıp aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çifti hakkında geçtiğimiz günlerde ayrılık iddiaları ortaya atıldı.

Ayrılık iddiasının nedeni, sosyal medya hesaplarında birbirleriyle ilgili sık sık romantik paylaşımlar yapan çiftin instagram hesaplarında birbirlerini takipten çıkması oldu.

Ayrılık haberleri ile ilgili suskunluğunu koruyan çiftten Aytaç Şaşmaz bu haberlerin ardından sosyal medyadaki ilk paylaşımını yaptı.

Cemre Baysel ile ayrılık haberlerinin ardından Aytaç Şaşmaz'dan ilk sosyal medya hamlesi geldi!.. 8

Bir mekanda tek başına otururken fotoğrafını yayınlayan oyuncunun paylaşımına çiftin hayranları tarafından kısa sürede binlerce yorum yapıldı.

Bazı takipçileri yakışıklı oyuncuya ‘Cemre nerede?’ sorusunu sorarken bazı takipçileri ise ‘Ayrıldınız mı!’ sorusunu yöneltti.

Cemre Baysel ile ayrılık haberlerinin ardından Aytaç Şaşmaz'dan ilk sosyal medya hamlesi geldi!.. 9

Ayrılık iddiaları konusundaki sessizliğini koruyan Aytaç Şaşmaz yakında Fox TV’nin Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması olan Darmaduman dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta yeni dizisinin tanıtımını instagram hesabından yayınlayan oyuncunun paylaşımına Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz’ın dizideki karakteri ‘Evren’ in adını yazıp kalp emojisi bırakmıştı Aytaç Şaşmaz da sevgilisinin yorumuna kalp emojisiyle cevap vermişti. Ancak ikilinin kısa bir süre sonra birbirlerini takibi bırakması çiftin hayranlarını çok üzdü. Şaşmaz ve Baysel hayranları çiftin arasında neler yaşandığını merak ediyor.

Birbirlerini sosyal medya hesaplarında  takip etmeyi bırakan ikilinin beraber oldukları fotoğrafları kaldırmamaları da dikkatlerden kaçmadı.