Ana sayfa Kim Kimdir? Cemre Baysel kimdir?

Cemre Baysel kimdir?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1999 yılının 5 Şubat günü İzmir’de dünyaya gelen Melis Çelen 2014 yılında oyunculuğa başladı. Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü’ne katılan Melis Çelen, aynı zamanda dizilerde de boy gösteriyor.

TRT1’in sevilen dizisi Yeşil Deniz’i hatırlayacaksınız. Bu dizide Gonca Makasçı karakterine Cemre Baysel hayat verdi. Aynı zamanda bu rolüyle birlikte oyunculuk dünyasına da 2014 yılı itibariyle adım attı.

EGE ŞİVESİ ŞANSI OLDU

Kendi ifadesiyle tam bir şanstı… Ege şivesini iyi yapınca role kabul edildi ve şansını iyi kullanan Cemre Baysel de oyunculuk dünyasına Ege şivesinin artısıyla katıldı.

Bir süre eğitimi için oyunculuğa ara veren Cemre Baysel, 2017 yılında Kanal D ekranındaki İsimsizler dizisinde Gülperi olarak izleyicilerle buluştu.

Payitaht Abdülhamid dizisinde 18 bölüm oynayan Cemre Baysel, Firuze karakterine hayat verdi. Dönem dizisinde rol almak onun için çok farklı bir deneyim oldu.

Elimi Bırakma dizisinde de başarılı performansını Melis Çelen karakteriyle sürdüren Cemre Baysel, bu dizi sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı ve sevildi.

INSTAGRAM HESABI

Cemre Baysel kimdir? 7

1.66 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcu olan Cemre Baysel’i instagram hesabında 200 bin kişi takip etmekte… Hesabın adresi “(@cemrebaysel) şeklinde…

Cemre Baysel’in hayran olduğu kişi ünlü oyuncu Natalie Portman…