Ana sayfa Dizi Haberleri Cennet’in Gözyaşları dizisi bizde tutmadı ama 50 ülkeye satıldı!

Cennet’in Gözyaşları dizisi bizde tutmadı ama 50 ülkeye satıldı!

tarafından zk zk

atv’de bir süre önce ekrana gelen ve başrollerinde Almila Ada, Esra Ronabar, Berk Atan ve Zehra Yılmaz’ın başrolünde oynadıkları Cennet’in Gözyaşları dizisiyle ilgili müjdeli bir haber geldi.

36. bölüm yayınlanan dizi, yurtdışına satıldı ve Afrika televizyonlarında yayınlanacak.

Eccho Rights’ın dağıtımını üstlendiği dizi Afrika’nın Sahra Altı bölgesinde yayınlanmak üzere Canal+ tarafından satın alındı. Bölge, Afrika’nın Arap Devletleri’nin bulunduğu Kuzey Afrika dışında kalan bölgesi olarak biliniyor. Ayrıca Myannmar’da yayınlanmak üzere MKCS Global tarafından da alındı. Drama dizisini ülkede kadınlara yönelik yapan 4ladies kanalı yayınlayacak.

Eccho Rights’ın Türk Dizileri Müdürü Handan Özkubat anlaşmanın ardından “Cennet’in Gözyaşları son uluslararası anlaşmaların da gösterdiği gibi global çekiciliği olan çok güçlü bir dizi. Türk dizilerinin tüm klasik yapı taşlarını barındırıyor,” açıklamasında bulundu.

Cennet'in Gözyaşları dizisi bizde tutmadı ama 50 ülkeye satıldı! 7

Cennet’in Gözyaşları dizisi ATV’de ekrana geldi ve Haziran 2018’de final yaptı. 114 bölüm halinde satılan romantik drama ülkemizde 36 bölüm sürdü ve yapımını Süreç Film üstlendi. Diziden nisan ayında İspanya’da yayına gireceği haberi gelmişti. Cennet’in Gözyaşları şimdiye kadar 50’den fazla ülkeye satıldı.