Ana sayfa Cennet’in Gözyaşları dizisi konusu ve oyuncuları

Cennet’in Gözyaşları dizisi konusu ve oyuncuları

tarafından ker_def

Cennet'in Gözyaşları dizisi konusu ve oyuncuları 10

Cennet’in Gözyaşları dizisi konusu ve oyuncuları

atv’nin Yapımcılığını Süreç Film – Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in oturduğu ve bir Kore formatından uyarlanan dizinin başrollerini Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada paylaşıyor. Ayrıca Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi başarılı isimler rol alıyor.

Cennetin Gözyaşları Konusu

Bazı bağlar hiç kopmaz. Anne ile çocuk gibi, gerçek aşklar gibi, samimi dostluklar gibi. Cennetin Gözyaşları bu hiç kopmayan bağların samimi hikayesi. Hiç kopmayıp ancak kördüğüm haline gelen bağların. Çünkü hiç kimse kaderinden asla kaçamaz

Cennet'in Gözyaşları dizisi konusu ve oyuncuları 11

Almila Ada (Cennet YILMAZ)

Adı Efsane Dizisinde Melis karakteriyle isminden söz ettiren Almila 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 23 yaşındaki genç yetenek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nü bitiren Almila Ada Londra’da yüksek lisans yapmıştır. Yurt dışında bir çok dergiye modellik yapan güzel oyuncunun ilk dizi deneyimi Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi olmuştur. Daha sonra Kırgın Çiçekler dizisinde Lalin karakteriyle rol almıştır.

Cennet Üniversiteden üstün başarılı ile mezun olmuştur. Oldukça azimli bir kız olan Cennet çok da güzel bir kızdır. Cennet çok neşeli ve enerjik bir insandır.

Cennet'in Gözyaşları dizisi konusu ve oyuncuları 12

Berk Atan Kimdir ?(Selim ARISOY)

Son olarak Güneşin Kızları dizisinde Savaş Mertoğlu olarak karşımıza çıkan Berk Atan 26 Eylül 1991 tarihinde İzmir Bornova’da dünyaya gelmiştir. Liseyi Sıdıka Rodop Lisesi’nde okuduktan sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Halen Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi üzerine okumaktadır. 17 yaşında Altay futbol takımında kalecilik yapan Berk daha sonra modellik yapmaya başlamış ve bu alanda oldukça başarılı olmuştur. 2012 yılında yapılan yarışmada 2012’nin Best Model of Turkey’de 1. seçilmiştir.

Selim genç ve yakışıklı bir iş adamıdır. Çok çalışkan olan Selim Arısoy çok sakinde bir tiptir. Karizması ve giyim kuşamı ile dikkat çeker.

Cennet'in Gözyaşları dizisi konusu ve oyuncuları 13

Esra Ronabar(Arzu SOYER)

1978 yılında İzmir, Ödemiş’de dünyaya gelen tecrübeli oyuncu Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü’nden mezun olmuştur. Birçok reklam filmi ve tiyatro oyununda da oynayan Esra Ronabar Bir İstanbul Masalı dizisinde Binnur karakteriyle karşımıza gelmişti. Esra Ronabar evli ve bir çocuk babasıdır.

Arzu, cazibeli ve hırslı bir kadındır. Geçmişte çok fazla acı yaşadığı için sürekli geçmişini unutmaya çalışmış bu yüzden de hiç mutlu olamamıştır. Sezgileri kuvvetli olan Arzu sürekli takdir edilmek ister adeta doyumsuzdur.