Ana sayfa Foto Galeri Cennet’in Gözyaşları dizisinin Selim’i Berk Atan, dram dizilerinin sırrını anlattı!

Cennet’in Gözyaşları dizisinin Selim’i Berk Atan, dram dizilerinin sırrını anlattı!

tarafından ker_def

Cennet'in Gözyaşları dizisinin Selim'i Berk Atan, dram dizilerinin sırrını anlattı! 7

Cennet’in Gözlaşları dizisinde rol alan Berk Atan: “Aileme çok düşkünüm. Bir gün evlatlık olduğumu öğrenirsem belki kimlik arayışına düşerim ama öz aile olmak için beni doğuranın kim olduğunun önemi olmadığını düşünürüm…”

Sabah’tan Oğuzhan Toracı’nın röportajı…

Atv’nin sevilen dizisi ‘Cennet’in Gözyaşları’nda çeşitli entrikalar var. Sizce toplum olarak neden böyle ağır dramaları seviyoruz?

Her sezon birbirinden farklı tarzlarda pek çok dizi yapılıyor ama dediğiniz gibi dramalar daha çok tercih ediliyor. Bunun sebebi de belki hayatı öğreten ögeler barındırmasındadır, çünkü hayatın içindeki her şey dramada var.

EVLİLİK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN

Canlandırdığınız ‘Selim Arısoy’un yaşamı size ne hissettiriyor?

Zor bir durum; bir ailede büyümüşsünüz, 26-27 yaşına geliyorsunuz ve daha sonradan karışılacağınız gerçekleri kabullenmek kolay değil. Evlatlık olduğunuzu ve sizi evlatlık alan ailenin öz ailenizi bir kazada öldürdüğünü öğrenmek sıkıntılı ve zor gerçekler. Allah hiç kimseyi böyle durumlarla karşılaştırmasın. Büyük bir travma!

Bir gün kendi aileniz size gelse; ‘Berk’ciğim, biz seni evlat edindik ve bu güne kadar söyleyemedik’ dese, tepkiniz ne olurdu?

‘İyi yapmışsınız’ derim, çünkü aileme çok düşkünüm. Belki bir kimlik arayışına düşerim ama öz aile olmak için beni doğuranın kim olduğunun önemi olmadığını düşünürüm. Elbette annelik tartışmasız çok kutsal bir durum ama aile olabilmek için doğuran kadar büyütenin de kıymetini bilmek gerekir.