Ana sayfa Dizi Haberleri Cennet’in Gözyaşları için ilginç karar! Neden aniden final yapıyor?

Cennet’in Gözyaşları için ilginç karar! Neden aniden final yapıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında yayınlanan ve Almila Ada, Esra Ronabar ve Berk Atan’ın oynadıkları Cennet’in Gözyaşları dizisinin sezon sonunda final yapacağı ortaya çıktı.

Ancak bu final kararı diziyi izleyenleri çok şaşırttı. Çünkü Atv’nin sevilen dizisi, her hafta yayınıyla ilk 3’leri zorlayamasa da hatırı sayılır bir reyting almayı başarıyordu.

Adından söz ettiren dizi, entrikalarıyla sıksa da izleyenler yine de diziden vazgeçmedi. Yeni sezonda da dizinin devam etmesi bekleniyordu.

Cennet'in Gözyaşları için ilginç karar! Neden aniden final yapıyor? 7

Fakat ne olduğunu bile kimse anlayamadan bir anda final kararı ortaya çıktı.

Dizinin izleyenleri şaşkın! Sosyal medyada da ‘dizi final yapmasın, sezonda da devam edecekti ne oldu birden, dizimizi bitirmeyin’ şeklinde yorumlarla final kararına tepki veriyor.

Atv’nin yeni sezonda yüzünü güldüren en özel iş Sen Anlat Karadeniz oldu. Diğer diziler için de benzer şekilde ani bir karar verir mi bilinmez ancak sezona gidecek en garanti iş olarak şu an Sen Anlat Karadeniz duruyor.

CENNET’İN GÖZYAŞLARI TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar da Cennet’in Gözyaşları dizisi için alınan bu karar için bakın ne söylüyor:

“Cennet’in Gözyaşları (atv) için final yapacağı söylentisi bir anda belirdi. Önümüzdeki sezona vizeyi almıştı. Neden altın yumurtlarken yayından kalkıyor, anlayamadım…”