Ana sayfa Dizi Haberleri Cennet’in Gözyaşları’nda Arzu bu kez çok zor bir durumda!

Cennet’in Gözyaşları’nda Arzu bu kez çok zor bir durumda!

tarafından zk zk
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Cennet’in Gözyaşları dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Pazar günü yayınlanacak.

Başrollerinde Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada’nın rol aldıkları dizinin 29. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Yeni bölümde Arzu, iki kızı arasında kalıyor.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İki kızı arasında kalan Arzu gerçekleri Cennet’e itiraf edememiş olmanın vicdan azabını yaşıyordur. Melisa’nın oyunu Kaya ve Melisa’yı ne kadar rahatlamış olsa da ikisinin de kaçırdığı bir detay vardır. Arzu içine gömdüğü annelik duygusunu artık gizleyemiyordur. Cennet’i bir saniye bile aklından çıkaramıyor ve sürekli onun etrafında olmaya çalışıyordur. Melisa bu durumdan ne kadar rahatsız olsa da annesini susturduğunu düşündüğü için her şey şimdilik yolundadır.

Cennet'in Gözyaşları'nda Arzu bu kez çok zor bir durumda! 7

CENNETİN GÖZYAŞLARI TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Selim ise Kaya’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya bir adım yaklaşmıştır ki hiç ummadığı, aklının, hayalinin alamayacağı bir sırrı öğrenir. Sırlar teker teker ortaya çıkıyordur artık. Bunca zaman, Cennet’in gözünün içine baka baka saklanan en önemli sır sonunda asıl sahibine ulaşmaya hazırdır. Hiçbir engel, hiçbir güç buna mani olamayacaktır! Cennet sonunda Arzu’nun öz annesi olduğunu öğrenecektir.