Ana sayfa Kadın Haberleri Ceren Kalpakaslan, eski eşi Rafet El Roman’ı kızdıracak bir gönderme yaptı

Ceren Kalpakaslan, eski eşi Rafet El Roman’ı kızdıracak bir gönderme yaptı

tarafından ker_def

Başrollerde Şinasi Yurtsever, Murat Akkoyunlu, Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Ayça Erturan’ın oynadığı Ömer Faruk Yardımcı’nın yazıp yönettiği Dört Köşe filminin galası gerçekleşti.

Sözcü’den Emre Çevik’in haberine göre “Dört Köşe” film ekibinin tam kadro katıldığı galanın en ilgi çekici olayı ise filmde başrollerden birisi olan Jack Russel cinsi Mitril isimli köpek oldu. Eğitmeniyle kırmızı halıda yürüyen Mitril, yaptığı şovlarla herkesi büyüledi. Eğitmeninin dediklerini harfiyen yapan Mitril, oyuncuların röportaj yaptığı sırada da masada pür dikkat dinledi.

Filmin yönetmeni Ömer Faruk Yardımcı’nın “İddialı bir iş yaptık ve seyircinin de beğeneceğini düşünüyoruz” diyerek film hakkında açıklama yaptı.

CENAZESİ OLDUĞU İÇİN GALAYA KATILAMADI

Filmin galasına katılamayan Ayhan Taş için de açıklama yapan Yardımcı, “Ayhan ağabeyin dayısı vefat etti. Sevgilerini yolladı” dedi.

RAFET ÇOK KIZACAK

Rafet El Roman ile boşandıktan sonra ortalarda pek gözükmeyen Ceren Kalpakaslan’da galaya gelen isimlerin arasında yerini aldı.

Yaşadığı ayrılık yüzünden evliliğe sıcak bakmadığını söyleyen Kalpakaslan, “Evlilik kısmet işi, şu an için pek öyle bir düşüncem yok ilişkim de yok. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer” sözleri ise El Roman’ı kızdıracak bir açıklamaya imza attı.