Ana sayfa Sosyal Medya Ceren Benderlioğlu ile Emir Benderlioğlu’nun doğal hali bile reyting rekorları kırar!

Ceren Benderlioğlu ile Emir Benderlioğlu’nun doğal hali bile reyting rekorları kırar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Ömür karakteri ile akıllara yazılan bir oyuncu oldu. 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünü bitirdi. Tümay Özokur’dan oyunculuk dersleri alarak sektöre adım atan Ceren hanım, 2002 yılından bu yana projelerde yer alıyor.

20 yıllık kariyerinde hem dizilerde hem de sinema filmlerinde başarıyla rol alan oyuncu, şu anda dinleniyor ve kendisine yatırım yapıyor. Özellikle İngilizce konusunda kendisini geliştirmekte olduğunu belirten oyuncu, tiyatro sahnesinde de yer almak istediğini söyledi.

Uzun yıllardır süren ve birbirinden farklı karakterlerle birçok projede izlediğimiz oyuncu, son dönemde birçok meslektaşı gibi tiyatroya merakı arttı.

Sahnede yer almak istediğini açık bir şekilde söyleyen Ceren Benderlioğlu, “Tiyatro yapmak istiyorum, önümüzdeki yıllarda. Ya da proje üretebilirim” diyerek de sahne arkasında yer alabileceğini ifade etti.

Kocası Emir Benderlioğlu ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncu, eşiyle doğal hallerini yansıtan bir program yapmaları yönünde de arkadaşlarından öneriler geldiğini söyledi.

Ceren Benderlioğlu, “Bütün arkadaşlarımız söylüyor, Emir ile gerçek hayattaki halinizi çekseniz, izlenme rekorları kırar diyorlar…Sanırım biz o kişiler değiliz” dedi.

Ceren Benderlioğlu ile Emir Benderlioğlu'nun doğal hali bile reyting rekorları kırar! 7

Youtube’da yer almayı düşünmediğini ve ailesinin de içinde yer alacağı görüntüleri yayınlamayı kendisine uygun bulmadığını belirten Ceren Benderlioğlu, bunu herkese açmak istemediklerini de anlattı.