Ana sayfa Sinema Ceren Benderlioğlu o rolde kendini çok beğendi!

Ceren Benderlioğlu o rolde kendini çok beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür Façalı karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, yaz aylarında EDHO ekibi ile birlikte Aman Reis Duymasın filminde yer almıştı.

Ünlü oyuncu, galası düzenlenen filmi çok beğendiğini açıkladı. Benderlioğlu, “Güzel bir film seyrettik. Kendimi çok beğendim.Gerçekten her şey çok güzeldi. Senaristlerimizin ellerine sağlık. Bütün ekip arkadaşlarım izledikleri bir işi çekiyorlar. O yüzden de başarı kaçınılmaz diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren filmi izleyenler çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu. Peki nasıl bir film?

Ceren Benderlioğlu o rolde kendini çok beğendi! 8

“Aman Reis Duymasın” filmi, yeraltı mafya camiasının çıktığı bir tatili konu ediniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşırlar.

Ceren Benderlioğlu o rolde kendini çok beğendi! 9

Ancak bu onları yıldırmaz ve tatillerine devam ederler. Alışkın oldukları büyük şehrin atmosferinden eser burada yoktur. Küçük bir kasaba olan tatil merkezinde başlarına gelmeyen kalmayacaktır. En büyük korkuları ise liderleri Hızır Çakırbeyli’nin bu olanları duyacak olmasıdır.