Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray resmen döktürüyor! Avlu’daki Azra’ya neler söylediler neler!

Ceren Moray resmen döktürüyor! Avlu’daki Azra’ya neler söylediler neler!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de 4. bölümüyle ekrana gelen Avlu dizisinde Azra karakteri her bölümle daha da yükselmeye devam ediyor.

İzleyenlerin geçmişini bu haftaki bölümde daha iyi gördüğü Azra, artık Avlu dizisinin fenomen karakteri olmaya başladı. Deniz’in masum olarak girdiği cezaevinde, yaşadığı olaylar sonrasında gittikçe daha da sertleştiğini izlerken, Azra’nın geçmişindeki travmaları görüp, duygusallığının yansıdığı sahneler de ekrana geldikçe izleyenlerin fikirleri değişmeye başladı.

Ceren Moray resmen döktürüyor! Avlu'daki Azra'ya neler söylediler neler! 8

Azra’nın özellikle babasıyla karşılaştığı sahnede anlattıkları, aslında nasıl acı bir geçmişi olduğunu ortaya koydu. Babasıyla yüzleşmesinde gözyaşlarını tutamayan Azra’nın duygusal anları, ekran başındaki izleyenleri de onu daha iyi anlamaya itti.

Sosyal medyada “Avlu evimiz, Azra anamız” sloganını yazan pek çok izleyici, Azra’nın yer aldığı sahnelerle ilgili yorumlar yağdırıyorlar. Ceren Moray’ın, O Hayat Benim dizisindeki Efsun karakterinden sonra yeni bir fenomen olacak karakterle her bölümde daha da büyüdüğü görülüyor. Moray, başarılı oyunculuğuyla Azra gibi azılı bir karakteri öylesine başarılı oynuyor ki her hareketiyle sosyal medyada olay olmayı başarıyor.

Ceren Moray resmen döktürüyor! Avlu'daki Azra'ya neler söylediler neler! 9

AVLU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Deniz’in Kudret’in zoruyla elini ütü makinesinde yakmasından sonra ona arkasını dönen Azra, Kudret’in kendisini tuzağa düşürme planını her şeyi göze alıp söyleyen Deniz’i affetti. Üstelik öyle bir konuşma geçti ki ikili arasında, izleyenlerin tüylerini adeta diken diken etti.

İşte Azra ve Deniz’in herkesi duygulandıran o konuşması:

Azra karakterine büyüyen ilgi sosyal medyadaki yorumlardan çok net bir şekilde görülebiliyor. Adeta fenomen olan Azra’yı oynayan Ceren Moray’a gelen övgü mesajlarından bazılarını sizler için derledik. Bakın izleyenler neler neler söylüyorlar: