Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Yılmaz oyunculuk geleceği ile ilgili önemli bir karar aldı!

Ceren Yılmaz oyunculuk geleceği ile ilgili önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Ceren Yılmaz, 2013 yılında Yağmurdan Kaçarken isimli dizi projesiyle birlikte setlere adımını attı. Filinta isimli dizide canlandırdığı Hatice karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, son dönemde geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Ceren Yılmaz, Deli Gönül dizisinin ardından Zümrüdüanka’da başrolü kaparak büyük çıkışını sağladı. Oyuncu, güzelliği ile olduğu kadar yeteneği ile de hayranları tarafından çok beğeniliyor…

Zümrüdüanka dizisi, ünlü oyuncunun kariyerindeki en önemli proje olarak gözüküyor ve şimdilerde de yeni roller için hazırlık yapıyor. Ancak oyuncu kariyeri adıma önemli bir karar aldı. Menajerini değiştirme süreci içinde olduğunu belirten Yılmaz, yeni bir menajer arayışı içinde olduğunu ve kendi geleceği için de en doğrusunu seçmeye çalıştığını ifade etti.

Bu süreçte ise oyuncudan dizi bekleyen hayranlarının beklemesi gerekecek. Yılmaz, koronavirüse yakalandığı dönemde bile hayranlarının bu durumu unutup kendisinden dizi istediğini ve sosyal medyada da bu yönde sık sık mesaj aldığını da söyledi ve biraz da bu duruma sitem etti.

Henüz yeni menajerini seçemeyen Ceren Yılmaz, dizi için görüşmeler de yapamadığını ve bir süre daha hayranlarını dizi konusunda bekletmek durumunda olduğunu sözlerine ekledi.