Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Yılmaz teklifi kabul etmedi, yoksa Zümrüdüanka seti durur!

Ceren Yılmaz teklifi kabul etmedi, yoksa Zümrüdüanka seti durur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve Beyza Şekerci’nin sunumunu gerçekleştirdiği Kamera Arkası programı, Ürgüp’te çekimleri devam eden Zümrüdüanka dizisinin setini ziyaret etti. Setteki görüntülerin yanı sıra izin gününde Ceren Yılmaz’ı takip eden program ekibi, ünlü oyuncunun at çiftliğindeki keyifli anlarını kameraya aldı…

Dizide Zümrüt karakterine hayat veren Ceren Yılmaz, başarılı performansının yanı sıra güzelliği ile de hayranlarını bir hayli etkiliyor… Oyuncu, yoğun çekimler arasında boş zamanında ise at çiftliğine gitmeyi çok seviyor. Kapadokya’nın isminin ‘atlar şehri’ olarak geçtiğini hatırlatan Ceren Yılmaz, çocukluğundan bu yana atlara ilgisinin olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Aslında atları çocukluğumdan beri severim ama bir bağım yoktu. Burası da atlar şehri diye geçiyor. Kapadokya, adı üstünde. O yüzden de burada fazla alanımız yok, sosyalleşebileceğimiz. Hobilere sardık biz de. Bir heykeldeyim bir buradayım. Karışık değişiyor” diye konuştu.

Ceren Yılmaz teklifi kabul etmedi, yoksa Zümrüdüanka seti durur! 8

At üstünde hiç korkmadığını anlatan oyuncu, birçok arkadaşının ilk başta çok korktuğunu ama kendisinin böyle bir korku yaşamadığına değindi. Görüntü olarak en sevdiği hayvanın da atlar olduğuna değinen Ceren Yılmaz, kendisini tehlikeye atmamak için eğitimleri daha temkinli sürdürdüğünü söyledi. Oyuncu, at ile dört nala gitmek gibi bir davranışı ise yapmaktan çekiyor…

Öğretmeninin daha ikinci binişinde kendisini dört nala koşturmak istediğini belirten oyuncu, temkinli olmasının sebebini ise şöyle açıkladı: “Çünkü herhangi bir şey olduğunda, bir düşmem, sakatlanmam söz konusu olduğunda bütün set duracak. O yüzden o kadarına cesaret edemiyorum şu anda.”

Ceren Yılmaz teklifi kabul etmedi, yoksa Zümrüdüanka seti durur! 9

At binmenin kendisi için sonraki projeler için artı bir yetenek olduğunun altını çizen oyuncu, dönem işlerinde çok işine yarayacağını hatırlattı. Ceren Yılmaz, “Savaşçı bir kadın olur ki, en çok oynamak istediğim karakter. Hep söylüyorum, her zaman söylüyorum. O yüzden ona katkısı olacak. Onu düşünerek gelmemiştim açıkçası ama fazlasıyla iyi olur” açıklamasını yaptı.

Ata binmeden önce onunla konuştuğunu ve güzel sözler söylediğini anlatan Ceren Yılmaz, bu şekilde hayvanı rahatlatmaya çaba harcıyor. Ata binmenin kendisine huzur verdiğini ve 1 saat içinde çok kalori verdiğini sözlerine ekledi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.