Ana sayfa Dizi Haberleri Cesur ve Güzel dizisinde işler fena halde karıştı; 24. bölümde heyecan doruktaydı

Cesur ve Güzel dizisinde işler fena halde karıştı; 24. bölümde heyecan doruktaydı

tarafından ker_def

cesurveuzel7

Rıza Okları Başka Yöne Çevirmeye Çalışıyor
Cahide ve Korhan eve geldiler. Aralarında Tahsin’in gerçekten Salih’i öldürüp öldürmediğini tartışıyorlardı. Cahide Tahsin’in olay günü yanık koktuğunu ve gömlek kolunda ise kan lekesi olduğunu söyledi. Korhan ise bu cinayeti cidden babasının işlediğini düşünmeye başladı.

Rıza ise geçen bölümde Cesur’un evinin bahçesine gömdürdüğü silahı yerinden aldırdı. Görgü tanığı çocuğu rehin tutan dilenci adama bunu yaptırdı. Dilenci adam ise bu silahı kendisinin almasını söyledi ve emniyete teslim oldu. Dilenci suçu üstlenerek şüphelerin Tahsin’in üzerinden sıyrılmasını sağladı. Sühan da bu haberi babasına verdiğinde hasta olan Tahsin bir anda turp gibi oldu. Birkaç saat önce sedyede hasta numarası yapan Tahsin, bu haber ile ayaklanıp evinin yolunu tuttu.

Cesur ise Rıza’nın bu cinayette parmağı olduğundan adı kadar emindi. Emniyete gittiğinde Salih cinayetinin faili olarak başka birinin tutuklandığını söylediler. Savcıya Rıza’nın bu işte parmağı var dese de ne savcıda ne de Cesur’da bir delil olmadığı için konu öylece kaldı. Cesur ise Rıza ile karşılaştığında ” er ya da geç seni içeri tıkacağım” dedi

Belki de tüm bu olaylar yaşanırken en çok Sühan yaralanıyordu. Çünkü bir yandan Cesur bir yandan Tahsin arasında yaşananlar onu iyice yıprattı. Annesinin mezarı başında ağladığında hepimizi ağlattı.