Ana sayfa Dizi Haberleri Çeto, Mahsun bitti, şimdi de Timsah geldi! Çukur’da Yamaç’ı öfkeden delirten bu adam kim?

Çeto, Mahsun bitti, şimdi de Timsah geldi! Çukur’da Yamaç’ı öfkeden delirten bu adam kim?

tarafından zk zk

Çukur dizisi sezon sonuna yaklaşırken yeni karakterleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor! Karakuzular’ın bitirilmesiyle birlikte ortaya Yüzüklü karakteri çıkmıştı. Bu kez Timsah karakteri Çukur’a geliyor!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yeni bölüm (61. bölüm) ikinci tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni tanıtımında Timsah ortaya çıktı.

Televizyongazetesi/Detay

Yamaç’tan ne istediği, neden onunla uğraştığı anlaşılamayan Timsah’ın Çukur’a gelmesiyle Yamaç, sevdiklerini korumak için yeni bir mücadeleye girecek. Uluç’un Timsah’ın nasıl bir adam olduğunu anlatırken kullandığı “Timsah ne seni dinler ne beni!” sözü tanıtımda dikkat çekiyor.

Çeto, Mahsun bitti, şimdi de Timsah geldi! Çukur'da Yamaç'ı öfkeden delirten bu adam kim? 7

Tehlikeli ve kimseyi dinlemeyen bu adamın Cumali ile de karşılaştığı tanıtımda yer almakta. Yamaç’a ulaşmaya çalışan Timsah’ın amacı ne henüz anlaşılamadı ancak “Sevgili Yamaç seni arıyorum. Mesajımı aldığında beni mutlaka ara!” sözleri, Yamaç’la bir derdi olduğunu gösteriyor.

Bu orada Sena’nın ölümünden sonra Çukur’dan gitmeye kalkışan ancak dönen dolaplar, yeni belalar nedeniyle ailesini, sevdiklerini korumak için yeniden dönen Yamaç’ın burnundan soluduğu görülüyor tanıtımda.

Timsah’ın “Sevdiklerini koruyamamak nasılmış sen de öğreneceksin!” sözlerinin duyulduğu tanıtımda Yamaç’ın aynı zamanda Yüzüklü’yü bulmaya çalıştığı ve arabayla tehlikeli bir kavgaya girdiği görülüyor.

İşte yeni bölüm tanıtımı: