Ana sayfa Kadın Haberleri Ceyda Ateş 23 haftalık hamile ama son halini görenler şaşkınlık içinde!

Ceyda Ateş 23 haftalık hamile ama son halini görenler şaşkınlık içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, uzun süre ara verdiği kariyerine geçtiğimiz yıl başrolünde yer aldığı Çocuk dizisi ile yeniden dönüş yapmıştı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan oyuncu, eşi Buğra Toplusoy ile birlikte heyecanlı günler yaşıyor.

Kız bebek bekleyen Ceyda Ateş, 23 haftalık hamile… Ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı son paylaşımları gören takipçileri şaşırmadan edemiyor. Oyuncunun göbeğinin olmaması birçok kadın hayranını şaşırttı.

Ceyda Ateş, fotoğrafını yayınlarken, “23. Haftaya giriş yaptık. Karnımın içinde mısırlar patlıyor gibi:) Minicik elleri ve ayakları ile varlığını belli ediyor. Siz bu süreçte neler hissettiniz?” diye mesaj bıraktı. Takipçileri ise şaşkınlık içinde olduklarını belirten yorumlarda bulundu.

Ceyda Ateş 23 haftalık hamile ama son halini görenler şaşkınlık içinde! 7

Oyuncunun göbeğinin hiç olmaması görenleri şaşırtıyor… Bir takipçi “Ben 18 haftalığım göbeğimiz çok belli. Siz benden öndesiniz göbek yok” diye yorum bıraktı.

Bir başka takipçi ise “Ben hiç böyle 23 hafta görmedim, şakınlık içindeyim” diye yorum yaptı. Hamilelik süreci içinde olan oyuncunun hayranlarının üst üste şaşkınlık ifadeleri sosyal medyaya yansıdı.

Takipçilerden birisi “Ben 22. haftalığım göbeğim o kadar büyük ki, anlayamadım ben şok” diye şaşkınlığını ifade etti.