Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Ateş yeni proje görüşmeleri için İstanbul’a döndü

Ceyda Ateş yeni proje görüşmeleri için İstanbul’a döndü

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların başarılı ismi Ceyda Ateş, kısa bir süre önce Amerika’da yaşamaya başlamış ve kızı Talia’yı da orada dünyaya getirmişti.

Eşinin işinin Amerika’da olması sebebiyle bir süredir İstanbul’dan uzak kalan oyuncu, hem ailesini görmek, hem İstanbul’u görmek, hem çocuğunu getirmek, hem de proje görüşmeleri için geldiğini söyledi.

Şu anda önünde birçok proje ve okuduğu senaryo olduğunu söyleyen Ateş, daha henüz “tamam” dediği bir proje olmadığını ifade etti. Oyunculuğu çok sevdiğini, özlediğini ve en yakında zamanda ekranlara dönmek istediğini dile getiren güzel oyuncu, çocuğu Talia’nın da 1 yaşına gelmesiyle artık ufak ufak oyunculuğa geri dönmenin zamanı geldiğini dile getirdi.

Ceyda Ateş yeni proje görüşmeleri için İstanbul'a döndü 7
Daha önce bir röportajında pandemi sürecinde çocuğu ile daha fazla zaman geçirdiğini ve farklı aktiviteler yaptığını söyleyen Ceyda Ateş, hamilelik döneminde sosyal medyadan bir anket yapmış ve çocuğunun kendisine mi yoksa eşine mi daha çok benzeyeceğini sormuştu.

Bu anketi espiri olarak yaptığını belirten çiçeği burnunda anne, önemli olanın sağlıklı olması derken ilk doğduğu zaman Talia’nın eşine çok benzediğini şimdi ise evde dolaşırken annesinin kendi küçüklüğüne benzettiğini dile getirdi.

Ceyda Ateş son olarak 2019 yılında Star TV’de yayınlanan “Çocuk” isimli dizide Şule karakteriyle başrol oynamıştı.