Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceyda Ateş’in son hali! Pınar Altuğ ve Dilan Çiçek Deniz’in zarafeti!

Ceyda Ateş’in son hali! Pınar Altuğ ve Dilan Çiçek Deniz’in zarafeti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. Pınar Altuğ ve Dilan Çiçek Deniz zarafetleri ile dikkatleri çekti. Hamile Ceyda Ateş ise yaza veda etti. İşte detaylar…

En son Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile televizyonda yer alan Pınar Altuğ, bir süredir ekranda uzakta. Altın Kod 520 isimli instagram dizisiyle gündeme gelen Pınar Altuğ, daha çok renkli tatil paylaşımları ile sosyal medyada konuşuldu.Oyuncu, Pazartesi günü olması sebebiyle “İyi haftalar” dileyen paylaşımı ile takipçilerinden beğenileri aldı.

Ceyda Ateş'in son hali! Pınar Altuğ ve Dilan Çiçek Deniz'in zarafeti! 9

Hamileliğinde 30. haftayı geride bırakan ünlü oyuncu Ceyda Ateş’in de göbeği iyice belirginleşmeye başladı. Sosyal medya paylaşımları ile son hali hakkında detaylar vermekte olan oyuncu, yaz aylarına veda pozuyla göz doldurdu. Palm Beach’ten hayranlarına seslenen oyuncu, ABD’de yaşamını sürdürüyor.

İşte Ceyda Ateş’in son paylaşımı:

Endless summer???? #palmbeach #goodvibes #mermaid ????‍♀️

Ceyda Ateş'in son hali! Pınar Altuğ ve Dilan Çiçek Deniz'in zarafeti! 10

Show TV’de yayınlanacak olan Alev Alev dizisiyle yeniden televizyona dönecek olan Dilan Çiçek Deniz, yoğun bir dönem geçiriyor. Hem Yarına Tek Bilet filmi, ardından Yarım Kalan Aşklar dizisi ve son olarak da Alev Alev projelerinde ter döken oyuncu, özel çekimlerde de güzelliğini sergiliyor.

Instagram hesabından son halini yayınlayan oyuncu, güzelliği ile takipçilerinden beğeniler ve iltifatlar aldı.

Ceyda Ateş'in son hali! Pınar Altuğ ve Dilan Çiçek Deniz'in zarafeti! 11