Ana sayfa Dizi Haberleri Ceyda Ateş’ten Çocuk dizisine veda ve izleyicinin büyük isyanı!

Ceyda Ateş’ten Çocuk dizisine veda ve izleyicinin büyük isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ceyda Ateş, 3 yıl aradan sonra yeniden ekrana Çocuk dizisiyle dönüş yaptı. Ünlü oyuncu, Şule karakterine hayat verdiği yapıma instagram hesabından yayınladığı paylaşım ile duygusal bir şekilde veda etti.

Çocuk dizisinin 18. final bölümü 28 Ocak Salı, yani bu akşam yayınlanacak. İzleyiciler ise dizinin zamansız bittiğini belirterek isyanlarda.

Ceyda Ateş, veda mesajında şöyle yazdı: “Bol gülmeli, bol huzurlu, çok çalışmalı süper bir ekiptik, herkesi çok özleyeceğim. Yeni projelerde beraber olmak dileğiyle… Bizi izleyen herkese teşekkürler … Çocuk final bölümü ile bu akşam sizlerle” diyerek aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Ceyda Ateş'ten Çocuk dizisine veda ve izleyicinin büyük isyanı! 7

Ceyda Ateş’in bu paylaşımına yorum yapan birçok dizi hayranı ise Çocuk dizisinin çok zamansız bir şekilde final yaptığını belirtiyor.

Güzel ve etkili bir yapım olduğu için devam etmesini isteyen çok sayıda dizi hayranı vardı.Ancak yapım beklentilerin altında kalan reytingleri ile artık Star TV tarafından devam ettirilmek istenmedi.

İzleyiciler de bu duruma isyan etti. “Çok erken bitti, şimdiden özledim” diye yorum yapan bir Ceyda Ateş hayranı, devam etmediği için üzgün olduğunu belirtti.

Kimileri için erken bittiği ifade edilen dizi, kimileri için ise ‘Tadında bıraktılar’ şeklinde yorumlandı.

Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Serhat Teoman ve Merve Çağıran gibi önemli isimler dizinin kadrosunda yer alıyordu.