Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci dizi setlerine döndü ve bu kendisine çok iyi geldi!

Ceyda Düvenci dizi setlerine döndü ve bu kendisine çok iyi geldi!

tarafından ker_def

Muhsin Akgün’ün objektifine poz veren Ceyda Düvenci, yeni projesi Öğrenci Evi hakkında konuştu. 2020 yaz aylarında eşi Bülent Şakrak’ın Sefirin Kızı dizisindeki Kahraman rolü nedeniyle, çocuklarını da alarak Bodrum’a yerleşen oyuncu, yeni projesi ortaya çıkınca tekrar İstanbul’a dönmüştü.

Başarılı oyuncu Ceyda Düvenci, setlere verdiği üç yıllık aranın ardından Exxen’de yayınlanan Öğrenci Evi dizisine dahil oldu. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta’nın yaptığı “Öğrenci Evi” projesiyle setlere dönen Ceyda Düvenci; Öğrenci Evi ile setlere dönmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Yeni projesi hakkında konuşan Düvenci şu detayları açıkladı: “Üç yıl aradan sonra “Öğrenci Evi” projesiyle setlere geri dönmek benim için çok keyifli oldu. Projenin dijital bir platformda oluşu, süresinin 50 dakika olması, senaryonun bütünü görüp, canlandıracağım karakterin dönüşümlerini bilmek performansınızı olumlu yönde etkiliyor. Çalışma saatlerinin de belli bir sınırda olması bu etkenlerden biri. Tüm bu etkenler bir arada olunca, sete gittiğinizde huzurlu olmanızı sağlıyor. Dolayısıyla “Öğrenci Evi” seti, bana iyi gelen bir set oldu.”

Öğrenci Evi dizisinin yönetmeni olan Doğa Can Anafarta için de hoş cümleler kuran ünlü oyuncu, genç yönetmenin ne istediğini bildiğini ve yetenekli birisi olduğunu ifade etti. Düvenci, “Onunla çalışmak da çok keyifli. Genç oyuncu kadrosu da çok disiplinli, saygılı ve hakikaten derdi oyunculuk olan kişiler. Bu yüzden de keyfim çok yerinde” dedi.

Dizide Semra karakterine hayat veren oyuncu, bu konu hakkında ise şunları söyledi: “Canlandırdığım Semra karakteri, iki çocuk annesi, eşinin hastalığıyla yıllarca mücadele etmiş bir kadın. Eşinin ölümüyle birlikte onun da hayatı değişecek.”