Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceyda Düvenci’nin yüreğini ‘pır pır’ ettiren kızı Melisa ile ilgili gelişme!

Ceyda Düvenci’nin yüreğini ‘pır pır’ ettiren kızı Melisa ile ilgili gelişme!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, ilk evliliğinden olan kızı Melisa’nın hastalığı için doğduğundan beri büyük bir çaba sarfediyor.

Eşiyle ayrıldıktan sonra kızına tek başına bakan ve sonrasında Bülent Şakrak ile evlenen Düvenci, Şakrak’ın da kızını bir baba gibi sarmasıyla büyük bir destek almıştı.

Oğlu Okan Ali’nin doğumuyla birlikte iki kardeşin mutlu aile ortamındaki keyifli hallerini Düvenci sık sık instagram sayfasından paylaşıyor.

Sezon boyunca Türkiye ve Avrupa’da pek çok gösteri yaptığı Hanım&Efendi isimli oyunları için Amerika’ya giden çift, kızları Melisa’nın tedavisi için de bir süre kalmıştı.

Ceyda Düvenci, kızındaki gelişmeleri büyük bir heyecanla sosyal medyadan paylaşıyor.

Melisa, Serebral Palsi GP hastası. Uzun fizyoterapi seanslarının ardından Melisa yürümeye başlamıştı. Düvenci, verdiği bir röportajda “Çok sosyal bir çocuk. Mutlu, esprili ve çok akıllı” ifadesini kullanıyor.

Amerika’da süren tedavilerin ardından Melisa, her geçen gün daha da çok gelişme gösteriyor.

Serebral Palsi, beyinden kaynaklanan, fakat altında ilerleyici bir hastalık nedeni bulunmayan, hareketlerin kontrolünü olumsuz etkileyen, doğumdan itibaren ve erken süt çocukluğu çağında başlayan Serebral Palsi, tedavisi büyük sabır gerektiren bir hastalık.

Ancak Ceyda Düvenci, eşi Bülent Şakrak’ın da desteğiyle kızı Melisa’nın bu hastalıkla mücadelesinde büyük bir çaba harcamakta. Dolayısıyla bu mücadelenin başarılı sonuçları da onu çok mutlu ediyor.

Son olarak instagram’dan yaptığı paylaşımla Melisa’nın gelişmesini şöyle aktarıyor Düvenci:

Sensin benim kiraz çiçeğim… ???? poz vermeye başladı artık sevdiği herkesle ya da beğendiği her şeyin önünde ?? şükür… #balköpüğüm #kızımmelisa

Ceyda Düvenci'nin yüreğini 'pır pır' ettiren kızı Melisa ile ilgili gelişme! 7