Ana sayfa Dizi Haberleri Ceyda, Yusuf’u sokak ortasında evire çevire dövdü! Kadın 61. Bölüm

Ceyda, Yusuf’u sokak ortasında evire çevire dövdü! Kadın 61. Bölüm

tarafından zk zk

Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinin yeni bölümünde Ceyda, Yusuf’u sokak ortasında dövdü.

Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un başrolünde oynadıkları dizinin dün akşam ekrana gelen 61. bölümünde Ceyda, Yeliz’in patronunun dükkanına verdiği zararı Arif’in ödediğini öğrendi.

O sırada kahveye gelen Yusuf da olanları duydu. Arif’in apar topar arabasını satmasının nedenini anladı ve “Bahar yetmedi bir de yosmalara mı bakıyorsun?” sözleri üzerine Ceyda çılgına döndü.

Bir anda Yusuf’a vurmaya başlayan Ceyda’yı Arif durdurmaya çalıştı ama Yusuf’u onun elinden kimse alamadı.

O sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

Kadın 61. Bölüm Özeti:
Çocuklara ve Bahar’a daha yakın olmak için Saray Apartmanı’na taşınan Sarp, tekrar bir aile olabilmek için elinden geleni yapar. Her şeyden habersiz apartmana gelen yeni kiracının Sarp olduğunu öğrenen Arif ise büyük bir şok içindedir. Arif ve Bahar’ın ayrılmasına en çok üzülenlerden biri olan Ceyda, onları tekrar bir araya getirmek için Bahar’ı ikna etmeye çalışır. Çünkü yaşattığı kötü şeylerden sonra, Bahar’ın tekrar Sarp ile bir araya geleceğini düşünmemektedir. Bahar ise çocuklarının mutluluğu için kendi mutluluğundan çoktan vazgeçmiştir.
Şirin ve Sarp’ın geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar, onları yüzleştirir. Ama duyduğu şeyler hiç hoşuna gitmeyecektir. Geçmişte ne yaşadıklarını merak eden Bahar; Sarp’a mı, yoksa her fırsatta yalan söyleyen Şirin’e mi inanacaktır?