Ana sayfa Dizi İzle Ceylan kimin kızı? – Sen Anlat Karadeniz 23. Bölüm

Ceylan kimin kızı? – Sen Anlat Karadeniz 23. Bölüm

tarafından ker_def

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu gibi isimlerin rol aldığı, Sinan Tuzcu, Öykü Gürman ve Gözde Kansu gibi önemli isimleri de bünyesinde barındıran Sen Anlat Karadeniz dizisinin 23. bölümü 26 eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluştu. Dizinin yeni bölümüyle birlikte önemli sahneler de youtube’da paylaşıldı.

Videodan Ceylan, kimin kızı başlıklı sahneyi izleyebilirsiniz…

Yapım – Sinegraf
Yapımcı – Osman Sınav
Yönetmen – Veli Çelik / Yusuf Ömer Sınav
Senaryo – Erkan Birgören
Oyuncular – Ulaş Tuna Astepe(Tahir), İrem Helvacıoğlu(Nefes), Mehmet Ali Nuroğlu(Vedat), Sinan Tuzcu(Mustafa), Öykü Gürman(Asiye)

SEN ANLAT KARADENİZ GENEL HİKAYESİ

Nefise ve Tahir’in imkansız aşkını konu alan dizide, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in hikayesine yer veriliyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.