Ana sayfa Sosyal Medya Ceylin’i tutukladım ama niye tutukladım bilmiyorum! Uğur Aslan’ın bile beyni yandı!

Ceylin’i tutukladım ama niye tutukladım bilmiyorum! Uğur Aslan’ın bile beyni yandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi Kanal D ekranında Pazar akşamları yayınlanmaya devam ediyor. 1 Mayıs akşamı ise bayram haftası nedeniyle yeni bölüm ekrana gelmedi. Dizinin 8 Mayıs’ta yayınlanacak olan 31. yeni bölümü büyük bir heyecan ile bekleniyor.

34. bölümüyle birlikte 29 Mayıs Pazar akşamı ilk sezon finalini yapacak olan Yargı dizisinde son dört bölüm heyecan hiç düşmeyecek. Çünkü senarist Sema Ergenekon herkesi şaşırtacak sürprizler hazırlıyor.

Sema Ergenekon’un kocası Uğur Aslan bile hikaye nedeniyle beyninin yandığını söyleme ihtiyacı duydu… Her bölümü ters köşe sahnelerle dolu olan dizinin senaryosu öyle başarılı ki, elde edilen birinciliklerdeki en büyük pay da Sema Ergenekon’a ait…

Tabii ki dizinin oyunculuk performansları da çok etkili ve bu da başarının önemli nedenlerinden birisi. Uğur Aslan, karısı Sema Ergenekon’un kendisine daha az sahne yazması için yaptığı ricayı bile kızarak karşıladığını ve hikayeden hiç taviz vermediğini ifade etti.

Ceylin'i tutukladım ama niye tutukladım bilmiyorum! Uğur Aslan'ın bile beyni yandı! 3

Beyninin yandığını belirten Uğur Aslan, başarı için gerekli olan her şeyin Yargı dizisinde bir araya getirildiğini ve hikayede neler olacağını kendisinin de çok merak ettiğini söyledi.

Oyuncu şu sözleriyle dikkatleri çekti: “Biz de yandık abi, beynimiz yandı. Zekası çok iyi kurulmuş bir iş, çok iyi oyuncuklar, çok iyi reji, çok iyi yapım. Bütün saç ayakları doğru çalışan bir iş, dolayısıyla da iyi bir iş çıkıyor. Merak unsuru çok yüksek olduğundan dolayı da çok fazla konuşuluyor. Ne oldu, ne olacak, nasıl gelişecek? Son bölümde Ceylin’i eli kanlı bir şeklide tutukladım ama, biz de neden tutukladığımızı bilmiyoruz.”

Yargı dizisinin 8 Mayıs Pazar günü yayınlanacak bölümünde Ilgaz ile Ceylin boşanma kararı alıyor. Yeni bölümde başka sürprizler de var ve milyonlarca izleyici de heyecanla bekliyor…